Sari la conținut

Care este cea mai eficientă solutie financiară pentru mutatul la casă?

Iată că în sfărșit am trecut într-un nou an cumva mai empatici, mai înțelegători și poate chiar mai înțelepți. 2020 ne-a provocat din toate punctele de vedere, atât social, financiar, cât și personal. Izolarea ne-a transformat în oameni solitari, plini de vise neîmplinite și o dorință aprigă de a evada din realitatea care ne înconjoară. Dar una dintre cele mai puternice consecințe a fost mutatul la casă.

Conform Forbes, AVBS Credit, o companie românească cu o experiență de peste 13 ani în brokerajul bancar, a intermediat credite în valoare de peste 300 de milioane de euro. Cele mai multe credite intermediate au fost, în proporție de 80%, creditele ipotecare și creditele Prima Casă/Noua Casă.

La bloc sau la casă?

În România, doar 38% din populație mai locuiește la bloc. Este una dintre primele țări din UE, după Croația și Slovenia, în care peste două treimi din populație locuiește la casă. Iar cele mai mari cote de proprietari, de 96%, conform Eurostat, sunt înregistrate în România.

În urma pandemiei, cei mai mulți și-au schimbat jobul în sistem remote, fie în mod independent, fie în serviciul unor companii de outsourcing. Iar nevoia de spațiu și de aer curat a devenit extrem de necesară. Încă din luna mai a anului 2020 cererea pentru locuințe în domeniul rural a fost din ce în ce mai ridicată.

Astfel, volumul creditelor ipotecare a crescut și mai mult în vreme de pandemie. Din fericire, băncile românești au turat la maxim motoarele și au acordat în primele 10 luni ale anului 2020 un volum de credite NOI de peste 65 de miliarde de lei, un volum mult mai mare decât în 2019. Iar brokerii de credite AVBS Credit, în parteneriat cu peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România, oferă servicii gratuite pentru alegerea și obținerea unui credit ipotecar potrivit nevoilor fiecăruia. Mai mult decât atât, se asigură ca varianta finală să fie conform planului financiar al debitorului, pentru ca veniturile acestuia să continue să crească, iar rambursarea creditului să fie efectuată fără dificultate pentru împrumutat.

Un credit ipotecar acoperă nevoile si veniturile fiecăruia într-atât încât izolarea să nu fie o problemă, iar sănătatea și viața privată să rămână o prioritate în ciuda provocărilor profesionale și sociale.

Creditul ipotecar este potrivit celor care au posibilitatea de a se angaja la plata unor rate pentru o perioadă lungă de timp de până la 35 de ani. Dar totodată oferă și posibilitatea achitării creditului cu un codebitor. Datorită unui broker de credite profesionist și dedicat, poți obține creditul ipotecar potrivit ție, cât mai rapid posibil și în cele mai bune condiții. Brokerul de credite identifică cea mai bună soluție de finanțare pentru tine, îți explică termenii creditului și condițiile de eligibilitate, îți întocmește dosarul de credit, ți-l depune în bancă pentru analiză și aprobare și te însoțește la semnarea contractului de credit.

Serviciile AVBS Credit sunt 100% GRATUITE pentru clienți!

Prețurile caselor încep de la 40.000 de euro și pot depăși chiar și suma de 1.000.000 de euro, în funcție de buget, preferințe, locație și de mărimea familiei. Achiziționarea unei noi locuințe nu este o decizie ușoară, însă cu ajutorul experienței îndelungate a celor de la AVBS Credit, devine o decizie corectă și sigură. Creditul ipotecar este practic soluția cea mai eficientă de a avea o viață normală în propria locuință, în care visele continuă să se împlinească, iar siguranța familiei să rămână intangibilă.

Ce nu știați despre AVBS Credit

AVBS Credit este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin