Sari la conținut

Contact

Bună! Te invit să te abonezi în această frumoasă comunitate de oameni dornici de evoluție și cunoaștere pentru a construi împreună o lume mai bună. Vei găsi mai jos un formular de înscriere pentru a fi la curent cu ultimele noutăți. Voi împărtăși cu tine absolut gratuit informații și resurse valoroase.

Iar dacă teoria nu te-a ajutat cu nimic până acum, atunci dă-mi voie să te susțin în procesul tău de dezvoltare personală și profesională printr-un abonament de evoluție sau printr-o sesiune individuală în care îți voi prezenta pași de acțiune, instrumente și exerciții prin care poți aplica fericirea în viața ta de zi cu zi. Vei găsi un formular mai jos pentru a-mi povesti câteva lucruri despre tine. Știu că poți evolua și singur/ă, dar hai să creștem împreună! Te aștept cu drag!

Totodată, dacă ești aici pentru a descărca gratuit primul capitol din cartea mea motivațională sau poate chiar pentru a o cumpăra, găsești informații mai jos. Îți garantez că e o carte ușor de citit, indiferent că te pasionează lectura sau nu. Conține pilde inspiraționale, lecții de viață și citate care te vor încuraja să zâmbești indiferent de circumstanțele în care trăiești. O pagină pe zi e o amintire de-o viață!

De ce eu? De ce Citiți.Iubiți.Trăiți? Citește povestea mea aici.

Programează o ședință de consiliere*!

Primii 10 abonați vor beneficia de o reducere de 10%.

Consilier de Dezvoltare Personală acreditat la Avangarde Academy București și Trainer în Resurse Umane de peste 5 ani. Mamă și soție. Prietenă și soră. Blogger și Scriitoare.
Ofer consiliere pentru dezvoltare personală și profesională tuturor persoanelor care doresc să iasă din zona de confort, să-și atingă obiectivele, să se bucure de viață, să devină recunoscători pentru tot ceea ce au, să crească profesional și să se prețuiască la adevărata valoare.
Dacă ai întrebări pentru mine mă poți contacta pe email-ul [email protected] sau poți programa o discuție în calendarul de mai sus.

Nu știi cum te poate ajuta o ședință de consiliere? Citește mai multe detalii aici.

Surâsul etern al zilei de ieriEbook motivațional

NotăPrimul capitol e gratuit. Cartea e 19 lei în format electronic sau 29 lei în format fizic. Pentru comenzi mă puteți contacta pe whatsapp la numărul de telefon 0040743420055. Transport gratuit prin curier.

Pentru comenzi online o găsiți pe Literpress, Libris sau Cărturești.

Mai multe detalii despre carte aici.

Abonează-te la Newsletter!

The form you have selected does not exist.

Ești pasionat/ă de lectură sau de Dezvoltare Personală? Vino în comunitatea Citiți.Iubiți.Trăiți!

Cu dăruire,

Ești pasionat/ă de lectură sau de Dezvoltare Personală? Vino în comunitatea Citiți.Iubiți.Trăiți!

Spread the love
0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin