Sari la conținut

Cum să economisești bani atunci când cumperi online

În ultima vreme, piața e-commerce a suferit o evoluție spectaculoasă, de neimaginat pentru o țară ca România. Cine ar fi crezut acum 30 de ani că într-o zi vom evolua și noi, cei cu un istoric atît de trist? Că vom ieși de sub pătura comunismului și vom intra în rând cu europenii? Liberi să călătorim, cu acces la informații tabu, cu posibilități nemărginite și cu puterea de a ne depăși limitele?

Iată că azi, nu numai că avem acces la informație, dar avem și curajul de a acționa în interesul nostru fără teama de a fi pedepsiți. Comunismul nu ne-a slăbit și nici nu ne-a dezarmat, ci din contra. Ne-a făcut mai puternici și ne-a învățat să ne adaptăm oricăror condiții, chiar și unei pandemii globale. Ce nu te omoară te face mai puternic, nu-i așa? Chiar dacă economia suferă de o scădere drastică, cumva reușim să ne adaptăm la modificările survenite și să ne reinventăm. Atât timp cât reușim să ne păstrăm sănătatea intactă, nimic altceva nu ne va doborâ.

Sunt vremuri în care nu poți înainta decât mergând contra curentului. (Mircea Eliade)

Dacă acum câțiva ani nici nu îndrăzneam să ne gândim la posibilitatea de a cumpăra online, fie din cauza fraudelor, fie din lipsă de informații, azi aproximativ 45% dintre români fac achiziții online. Se știe deja că pandemia este una dintre cauzele pentru care sectorul e-commerce a crescut foarte mult în ultima perioadă. Însă acest sector a început să se dezvolte de mai bine de 10 ani.

În 2020, conform estimărilor ARMO (Asociația Română a Magazinelor Online) valoarea comerțului online a atins pragul de 5.6 miliarde de euro, cu 30% mai mult decât în 2019. Această valoare presupune cumpărături online atât din magazine autohtone, cât și internaționale, dar nu includ plata facturilor, plata serviciilor sau bilete de călătorie. Deci efectiv achiziții stricte precum cărți, produse alimentare, haine, încălțăminte, produse pentru casă, etc.

Și dacă tot am ajuns să ne folosim de piața online pentru a ne achiziționa strictul necesar și chiar mai mult, cum să facem să consumăm fără bani aruncați? Cum să economisim atunci când cumpărăm online?

O metodă foarte eficientă pentru a economisi bani atunci când cumperi online este folosirea unei platforme de cashback care poate fi folosită atât pe telefon, cât și pe desktop.

Ce face această platformă mai exact? CashClub este o platformă de cashback care oferă un bonus la fiecare achiziție online. Însă mai întâi este necesar să urmezi câțiva pași.

Pași pentru descărcarea unei aplicații pe telefon (din Google Play pentru Android chiar aici):

Pași pentru descărcarea unei extensii pentru browser (descarcă de aici):

De ce să folosești CashClub?

👌CashClub îți oferă acces la peste 800 de magazine partenere de unde poți alege prețul cel mai bun. Iată câteva exemple de magazine – Elefant, Booking, Cartepedia, Libris, Aliexpress, Orange, Cărturești, Decathlon, Answear, etc. Vezi toate magazinele partenere.

👌Cu această platformă de cashback poți economisi de la 1% până la 30%, în funcție de fiecare magazin în parte. Odată ce extensia este adăugată în browser, atunci când vei intra pe un site partener, va apărea o notificare care te anunță ce bonus vei primi. De exemplu, Elefant oferă 3.5% bonus pentru cumpărături. Acest bonus se adaugă în contul tău, iar atunci când aduni mai mult de 50 lei, vei putea încasa banii.

👌 Acum ai posibilitatea de a conomisi prin folosirea unui comparator de prețuri care te ajută să găsești produsul dorit la cel mai mic preț. Acest avantaj mă încântă cel mai mult. Cumpărătoare înrăită de cărți, reușesc astfel să-mi cumpăr cărțile preferate la cel mai mic preț. Adeseori prețurile diferă în funcție de promoțiile magazinului, iar CashClub mă ajută să fac alegerea care mi se potrivește financiar. Oricum voi cumpăra cartea oricât ar costa, dar de ce să nu o iau la prețul cel mai bun?

De exemplu, o carte care te poate ajuta să cheltui #fărăbaniaruncați este Un IQ financiar mai bun. Cum să-ți folosești banii mai cu cap de Robert Kiyosaki. Pe Cartepedia e la 46.74 de lei, iar pe Libris 55 de lei. Cu CashClub economisești aproximativ 8 lei și mai primești și 5% cashback bonus de pe Cartepedia pentru că ai cumpărat de la ei.

👌Un alt avantaj este că atunci când te înscrii ești recompensat. Primești un bonus de 30 de lei la prima comandă doar pentru că îți faci un cont pe acest link și faci parte din cel mai nou program referral din România. În plus, primești alți 30 de lei pentru fiecare prieten care va accesa linkul de la tine. Și ei vor fi recompensați la rândul lor cu 30 de lei. Cum poți face asta? Intră în contul tău și dă click pe Invită-ți prietenii, apoi copiază link-ul și trimite-l mai departe. Simplu, nu-i așa?

👌 Există pe platformă și o pagină de promoții care te va ajuta să fii la curent cu cele mai mari reduceri. Astfel vei ști când este momentul cel mai bun pentru o nouă achiziție și pentru a economisi.

Practic, această platformă de cashback îți dă înapoi o parte din banii cheltuiți. E o metodă foarte simplă și eficientă de a economisi atunci când cumperi online. Oricum va trebui să cumperi, nu-i așa? De ce să nu te bucuri de avantajele și recompensele unei platforme de cahback? Vei fi informat cu privire la cele mai mici prețuri, ai posibilitatea de a alege cel mai bun magazin și îți poți ajuta și prietenii să economisească odată cu tine. Ba mai mult, le oferi și un cadou de 30 de lei pe care îl primești și tu. Toate acestea doar cu ajutorul unei extensii în browser (dacă cumperi de pe laptop) sau a unei aplicații (dacă cumperi de pe telefon). Nimic mai mult. Procesul de cumpărare decurge exact la fel, însă avantajele sunt mult mai mari.

Încearcă și tu! Intră în comunitatea cumpărătorilor informați chiar aici!

Sursă fotografii: site-ul cashclub.ro, pagina de Facebook CashClub.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin