Sari la conținut

Ai valoare în ochii Mei, femeie – o declarație de dragoste motivațională

Ai valoare în ochii Mei, femeie de Aurelia Grosu este mai mult decât o carte de dezvoltare personală. Este mai degrabă, așa cum afirmă însăși autoarea, “o declarație de dragoste (…) prin care să vă aflați identitatea feminină într-o lume anostă și periculoasă”.

Aurelia Grosu vorbește din inimă, cu sinceritate, despre misterul feminin, despre frumusetea copleșitoare din sufletul fiecărei femei, despre potențialul divin pe care îl avem cu toții, dar și despre rolul femeii într-o căsnicie.

Ai valoare în ochii Mei, femeie reprezintă totodată un abecedar al relațiilor interumane, dar mai ales al relației cu noi înșine. De ce spun asta? Pentru că nu putem oferi ceea ce nu avem. Până nu ne autoconștientizăm, până nu ne îmbrățișăm umbra, adică ființa noastră deplină, cu răni, greșeli și nevoi nu putem construi relații constructive cu cei din jur. Atât timp cât noi rătăcim într-un labirint întunecat, fără lumină divină, viața noastră va fi goală, un cerc vicios fără scăpare. În care trăim situații dureroase în continuu, până vom învăța, și apoi evolua!

Nimic nu este întâmplător, nimic nu este fără sens. Totul ne este dat pentru dezvoltarea noastră. Și chiar dacă suferința este grea, este necesară și face parte din frumusețea vieții.

Primul pas către o viață împlinită este împăcarea cu trecutul, cu ceea ce ne definește ca ființă. Dar mai ales împăcarea cu Divinitatea ce ne înconjoară și ne dă viață. Credința este un factor extrem de important în construirea unei vieți armonioase.

Toate acestea și multe altele ne sunt predate de autoarea cărții, Aurelia Grosu, cu peste 30 de ani de experiență didactică în învățământul primar. Dar mai presus de statutul profesional, Aurelia Grosu este un suflet zbuciumat, îngreunat de decepții, trădări și singurătate. Dar azi ne vorbește un suflet vindecat, împăcat. Și ne dăruiește si nouă o cale de salvare, un ghid util pentru o viață armonioasă, echilibrată, împlinită!

“Credința devine marea provocare a spiritului uman și poate cea din urmă. Ea Îl eliberează pe Dumnezeu din temnița indiferenței și Îl coboară printre credincioși.”

Am înfulecat această carte cu mare poftă și cu mult drag! Da, am înfulecat-o. Nu pot să spun altfel despre o carte pe care o absorbi cu interes pentru paginile următoare, dar și cu regret pentru cele citite. Într-un fel vrei să o parcurgi rapid pentru a descoperi cât mai mult, dar totodată să te întorci la ea iar și iar. Am terminat-o în câteva ore, însă aș putea să o rețin ani de zile.

Am citit multe cărți de dezvoltare personală, motivaționale. Cu interpretări științifice, statistici și explicații psihologice. Însă această carte se distinge prin sinceritate, empatie, exemple reale și o experiență de viață dătătoare de curaj și speranță. Este extrem de accesibilă și foarte ușor de parcurs. Sunt cuvinte care te ung pe suflet cu iubire și învățăminte.

Am găsit multă încurajare, optimism și credință, dar mai ales o energie pozitivă molipsitoare. Cred că avem cu toții nevoie din când în când de modele umane puternice care să ne inspire și să ne readucă la suprafața acestei vieți minunate pe care Dumnezeu ne-a dat-o în dar.

Nu pot să simt decât recunoștință și bucurie!

Resurse motivaționale

Aurelia Grosu este autoarea a cinci cărți motivaționale și a fost invitată la numeroase emisiuni de televiziune pentru a ne oferi lecții importante de viață, speranță și încredere. Cărțile pot fi comandate în privat pe pagina de Facebook a autoarei sau din librării online.

Printre cărțile autoarei se numără – Educă-mă cu viziune, Copii educați, părinți împliniți, Ești mai puternic decât crezi și Picături de suflet în contul înțelepciunii tale.

Ai valoare în ochii mei, femeie poate fi cumpărată de aici.

Vă invit cu mare drag să răspândim mireasma binefăcătoare a recunoștinței într-o lume pătrunsă de otrava egoismului. Așa veți regăsi zâmbetul, bucuria, pacea inimii și pe Cel care le-a întocmit.

Aurelia Grosu

Care este limbajul iubirii tale?

Lasă-mi datele tale de contact și-ți voi trimite testul pe email.

Nu facem spam! Citește [link]politica noastră de confidențialitate[/link] pentru mai multe informații.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin