Sari la conținut

Albirea dinților – o soluție profesională pentru un zâmbet de poveste

Fiecare zi începe cu o privire în oglindă care transmite fragmente din ceea ce ești și ceea ce poți realiza. Ceea ce vedem nu este o realitate comună, ci percepția noastră spontană filtrată prin expresia afișată pe moment. Iar prima imagine asupra noastră va determina într-un mod inconștient cum se va desfășura ziua mai departe. Care sunt stările noastre ulterioare și care este atitudinea pe care o vom adopta.

Noi suntem creatorii propriei noastre realități. Iar dacă vrem să ne fie bine este important să abordăm fiecare zi din viața noastră cu un zâmbet de poveste care să ne permită să narăm întâmplări fericite.

Iar un zâmbet de poveste implică nu numai o stare interioară armonioasă, ci și o igienă orală respectată cu rigoare și chiar adoptarea unor proceduri profesionale specializate.

Sursă foto – Pagina de Facebook Clinica Omega Omnident

Care este soluția profesională pentru un zâmbet creator de povești de succes?

Un zâmbet sănătos este un zâmbet îngrijit. Iar una dintre procedurile cele mai folosite în acest scop este albirea dinților.

Fie că vorbim de dinți pătați, dinți decolorați sau pur și simplu îngălbeniți, albirea dinților este cea mai rapidă procedură de estetică dentară. Nu numai că oferă strălucire, dar impune totodată o atitudine respectabilă și demnă.

Clinica stomatologică Omega Omnident propune ca metode profesionale de albire a dinților tehnologia Laser sau folosirea de gutiere dentare individualizate.

Ce presupune folosirea de gutiere dentare?

Albirea dinților este un proces care poate fi realizat și acasă. Mai exact, acest proces implică fabricarea de gutiere dentare individualizate care trebuiesc purtate timp de 30 de minute zilnic. Procesul durează aproximativ 2 săptămâni și sunt necesare 2 ședințe.

Însă efectul este unul creator de zâmbete și de bună dispoziție.

Ce înseamnă tehnologia prin Laser și cum se aplică?

Albirea dinților cu Laser este o procedură care se poate aplica doar în cabinetul stomatologic. Dentistul aplică pe dinți o substanță albă care are acest rol de albire. Sub acțiunea căldurii generate de un laser procesul de albire a dinților este accelerat.

Gingiile vor fi protejate prin folosirea unui aparat de protecție din cauciuc sau plastic care ține gura deschisă și folosirea unui gel ca bară de protecție asupra gingiilor. Apoi stomatologul aplică o substanță de albire pe partea exterioară a dinților care va fi activată de un laser stilou.

Procedura durează aproximativ o oră, iar efectul este de durată. Fiecare zi va începe cu un zâmbet care îți va oferi încrederea de care ai nevoie pentru a-ți duce visele la bun sfârșit. În plus, riscurile sau efectele secundare ale acestui proces sunt inexistente. Rezultatele sunt evidente imediat, iar avantajele sunt numeroase.

Avantajele unui proces de albire a dinților

Estetica orală este un proces necesar atunci când există probleme dentare evidente. Pentru că orice reușită începe cu o stimă de sine ridicată. Unul dintre avantajele acestui proces este tocmai atitudinea încrezătoare în viața de zi cu zi, forța de a privi înainte și curajul de a ne expune în această societate care adeseori este un public dur și critic.

Totodată, procesul de albire a dinților este un mare avantaj în plan profesional. În cadrul interviurilor prima impresie poate conta mai multe decât un CV imaculat. Un angajat reprezintă imaginea unei companii nu numai prin ceea ce face, dar și prin ceea ce este. De aceea angajatorii vor pune adeseori preț pe imaginea externă și vor impune standarde înalte.

Igiena dentară poate afecta de asemenea relațiile interumane. Acestea se construiesc adeseori în jurul unor etichete și a unor convingeri limitative care nu sunt tocmai eficiente. Iar nevoia de conectare, de relaționare este uriașă. Oamenii au nevoie de oameni pentru a evolua. Iar un aspect îngrijit va lăsa întotdeauna o impresie plăcută celor din jur și va asigura o comunicare facilă și eficientă.

În plus, prin aplicarea unei proceduri de albire a dinților, vei ieși cu siguranță din anonimat. Povestea ta va căpăta valoare și va stârni interes. Dacă vrei să devii personajul principal al unei povești de succes, intră pe site-ul clinicii Omega Omnident și fă o programare chiar aici.

Zâmbeşte! Nu ştii niciodată cui îi poţi face ziua mai frumoasă cu zâmbetul tău.

Pera Novacovici

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin