Sari la conținut

Autorul lunii Septembrie – Ioana Chicet-Macoveiciuc

Ioana Chicet-Macoveiciuc este unul dintre cei mai citiți autori români la momentul actual. Redactor, reporter, mamă, blogeriță și scriitoare, Ioana Chicet-Macoveiciuc a început a fi cunoscută online ca Prințesa Urbană. S-a născut la Piatra Neamț și are doi copii.

Astăzi este scriitoarea a celor mai citite cărți pentru copii, dar și a unor romane de dragoste de o sensibilitate aparte și a unor cărți pentru părinți. A debutat în 2015 cu o carte pentru oameni mari, O să te țin in brațe cât vrei tu și încă o secundă, vânduta în peste 45 000 de exemplare.

Puteți afla mai multe detaliii despre parcursul ei literar chiar de pe blogul ei de parenting Prințesa Urbana, iar despre viața ei personală pe pagina de Facebook a blogului.

Ioana Chicet-Macoveiciuc este dovada vie că se poate trăi din scris în România. Știu, pare greu de crezut, însă scriitoarea a fost invitată în ultimul deceniu la mai multe emisiuni și interviuri online în care ne-a confirmat de fiecare data că scrisul, pe lângă faptul că e un stil de viață, e și un producător de venituri acceptabile. Deci se poate, iar cărțile ei sunt o adevărată încântare atât pentru copii noștri, cât și pentru noi.

Pe libris.ro Ioana Chicet-Macoveiciuc este autorul lunii Septembrie. Cărțile ei sunt disponibile cu autograf și au reducere de 20%. Cele 22 cărți scrise până acum pot fi găsite aici.

Cărțile Ioanei Chicet-Macoveiciuc la reducere și cu autograf aici!

Întotdeauna problemele tale par cele mai mari, pentru că-ți sunt cel mai aproape. Când începi să afli și calvarul prin care trec alții, parcă mai repede și mai des iese soarele și pe strada ta.
Ioana Chicet-Macoveiciuc

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin