Sari la conținut

Felicitări!

Tocmai ai făcut primul pas în procesul tău de dezvoltare personală.

Așa cum spunea și Neil Armstrong, totul începe cu un pas mic pentru om, un salt uriaș pentru omenire.

 

Sper ca acest ebook să îți ofere lecții de viață care să te ajute să te bucuri de tot ceea ce te înconjoară chiar și atunci când nimic nu pare a avea sens.

Vreau să știi că nu e greu deloc să fii fericit, pentru că de fapt fericirea nu e decât starea noastră naturală. E deja acolo, în sufletul tău și mi-ar plăcea să o descoperi și să o simți în toate momentele din viața ta, indiferent de ce trăiești. 

Iar cartea aceasta e plină de încurajări și pilde care te vor face să zâmbești. Iar dacă ai zâmbit măcar după o singură frază din întreaga carte, înseamnă că mi-am împlinit misiunea. 

Descarcă GRATUIT!

Și știi ce? Împreună putem face mai multă lume să zâmbească. Hai pe site și împărtășește-ne părerea ta pentru a inspira și alți cititori.

Dar, așa cum am menționat, acesta a fost doar primul pas către evoluție. Însă nu e de ajuns doar cititul cărților. Cele mai bune lecții sunt cele pe care le aplicăm în viața de zi cu zi. Dă-mi voie să-ți ofer sprijinul necesar pentru identificarea pașilor de acțiune către atingerea obiectivelor tale și programează o ședință de consiliere.

 

Procesul de evoluție personală poate fi unul lung și sinuos și necesită adeseori ghidare profesională, instrumente și metode de coaching profesionale, notițe, un plan de acțiune bine stabilit în prealabil, supervizare, respectarea unor obiective clar definite. Totodată, resetarea convingerilor și a modului de a gândi, reformularea și interpretarea tiparelor verbale și comportamentale. Așadar, 

Programează o ședință de life coaching!

Știu că poți evolua și singur, dar hai să creștem împreună!

Iar dacă nu ți-e clar ce poate face un Life Coach pentru tine sau de ce ai avea nevoie de consiliere personală, te invit să citești mai întâi articole motivaționale de pe site.

Cu dăruire,

Care este limbajul iubirii tale?

Lasă-mi datele tale de contact și-ți voi trimite testul pe email.

Nu facem spam! Citește [link]politica noastră de confidențialitate[/link] pentru mai multe informații.

Spread the love
0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin