Sari la conținut

Cea mai originală idee pentru mărturii de nuntă

Hey, sezonul mult așteptat se apropie. Și nu, nu vorbesc de vară, ci de sezonul nunților. Acel sezon care nu se uită toată viata pentru că include cea mai frumoasă zi din viața unei femei, nu-i așa?

Chiar dacă pandemia ne-a dat peste cap multe planuri, unele evenimente nu se pot anula, si le așteptăm cu drag în continuare. Pentru că lumea nu stă pe loc, iubirea nu moare de pe o zi pe alta, și nici dorința întemeierii unei familii nu poate fi înfrânată atât de ușor.

Sigur, condițiile sunt diferite, și va trebuie să respectăm niște restricții, dar bucuria din suflet e de netăgăduit. Este recomandat ca petrecerea de nuntă să aibă loc într-un spațiu deschis, în localuri cu terasă sau cort. Dacă spațiul este destul de larg restricțiile vor fi anulate, fără măști și un număr nelimitat de participanți. Însă restaurante cu terase mai mari decât încăperea interioară se găsesc mai rar, astfel că nunțile vor fi mici sau medii.

Și dacă tot vorbim de nunți mici sau medii, mărturiile de nuntă pot fi personalizate într-un mod original.

Cărțile reprezintă una dintre cele mai geniale idei pentru mărturii de nuntă.

Uimește-ți invitații cu câte o carte pe gustul lor. Fie că ești pasionat de lectură sau nu, întotdeauna există o carte potrivită pentru fiecare. Mai ales dacă îi cunoști, poți presupune ce le-ar face plăcere. Nu trebuie să fii cititor regulat că să apreciezi o carte. Poate fi o carte de farse sau glume, o carte de gătit, o carte de cultură generală și cu siguranță nunta ta va fi memorabilă.

Este deajuns o singură carte pentru cuplu, cu o declarație sub formă de citat, sau de mulțumire, sau cu o vorba care va leagă, plus data și numele mirilor. Te asigur că darul tău va sta mult timp pe rafturile invitaților și le va aminti cu bucurie de tine, de voi, și peste ani de zile.

Iar bugetul nu este nicio problemă. Fii la curent cu reducerile și recomandările de pe site și găsești exact ce îți dorești fără sa depășești limita financiară.

Dacă unii dintre invitați nu se cunosc încă, cărțile sunt întotdeauna un motiv de conversație și ajută la crearea unor legături intense. Poate chiar se vor reîntâlni pentru a face schimb de cărți, de ce nu? 😉

Ce zici, pe tine te-ar impresiona sa primești o carte ca mărturie de nunta?

Eu cu siguranță am impresionat. Cel putin așa mi s-a zis. 🙂

Imaginația este totul. Este avanpremiera atracțiilor care urmează în viață.

Albert Einstein

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin