Sari la conținut

Cultivă-ți siguranța de sine ca mamă

Cultivă-ți siguranța de sine ca mamă – Ghid medical, terapeutic și spiritual de Doina Gheorghe este o carte necesară fiecărei mame. O carte prin care primești îndrumare, sprijin și ghidare în lumea necunoscută a parentingului.

Adeseori un copil vine pe nepregătite. Și odată cu el, numeroase întrebări, incertituini și frici. Foarte rar am întâlnit femei care să simtă că sunt pregătite. Chiar dacă a fi mamă este firesc, un dar de la Dumnezeu, este totuși o călătorie necunoscută. Și orice necunoscut poate crea frică.

Însă cu informația potrivită, toate lucrurile se așează în ordine. Și toate întrebările capătă un sens.

Cand am devenit mamă acum 9 ani, petreceam ore întregi pe internet pentru răspunsuri și soluții. Până găseam site-ul potrivit, până verificam informația, până căutam și alte păreri dura o veșnicie.

Acum toate aceste informații folositoare despre alimentație, creștere copil, revenire după naștere și multe altele, se găsesc într-o singură carte: “Cultivă-ți siguranța de sine ca mamă”!

Cine este autoarea?

Doina Gheorghe este mamă de 3 copii, terapeut în medicină integrativă cu o experiență de peste 15 ani și autor de carte.

Este specialist în digestie și microbiom, parazitologie, shiatsu și analiza ADN-ului.

Autoarea definește medicina integrativă ca fiind „un loc în care rugăciunea, mantrele și plantele se îmbină cu știința și tehnologia de înaltă clasă.”

Ce vei găsi în această carte?

Cultivă-ți siguranța de sine cuprinde informații utile pentru fiecare etapă, încă din perioada sarcinii. Iată pe scurt câteva subiecte abordate:

 • îngrijirea bebelușului după naștere
 • alăptarea și alimentația
 • afecțiuni ale pielii și alte simptome de boală
 • diversificarea
 • mediul prielnic creșterii copilului
 • situații de urgență.

Rolul mamei în creșterea copilului

Mama înseamnă viață. Mama înseamnă sens. Pentru copil, mama este cea mai importantă ființă din Univers. De aceea vindecarea ei este la fel de importantă ca vindecarea copilului. Odată cu apariția unui copil, mama poate resimți rănile copilăriei, de la abandon, la critică sau respingere.

Toate rănile uitate și reprimate pot fi declanșate, iar starea mamei se dezechilibrează. De aici simptome și stări care nu pot fi înțelese fără ajutor. Iar schimbările hormonale suplimentează acest proces de transformare.

Mama este o stare cu care ne ientificăm și pe care o căutăm întreaga viață.

Doina Gheorghe

Oricât de multă atenție ar primi cel mic, dacă mama nu este bine, copilul va simți. „Copilul nu devine ceea ce tu crezi că-l înveți, ci ceea ce tu transmiți dincolo de cuvinte”.

Mama are nevoie să se simtă încrezătoare, sigură pe sine, liniștită. Toate acestea vin din iubire. Însă provocările sunt complexe și atunci e necesară și informația. Așadar, dragă mamă, dacă vrei să-ți cultivi siguranța de sine ca mamă, dacă vrei să fii alături de copilul tău în totalitate, citește această carte și ține-o aproape.

Fă-o prietena ta, ajutorul tău la orice pas și ai grijă și de tine. Copilul tău te-a ales pentru că tu ești cea mai bună mamă pentru el. Ai încredere în tine!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
  0
  Cosul tau
  Upss..cosul tau e golHai in magazin