Sari la conținut

Cum să devii un fashion icon?

Ne pregătim cu pași lenți pentru noi începuturi, noi visuri, noi trenduri. Am învățat atât de multe lucruri în 2020 încât ne este greu să nu pășim în 2021 cu drag, cu speranță și cu forțe noi. Ne-am descoperti puteri nebănuite și mai ales un instinct uriaș de adaptare.

Iar acum suntem pregătiți să ieșim în lume altfel. Mai puternici, mai încrezători și de ce nu, mai speciali. Așa că avem mai multă grijă de noi și încercăm să ne bucurăm de lucrurile simple. Cum ar fi de modă și de ale ei trenduri.

Accesoriile din piele naturală

Tendințele modei sunt mereu în schimbare și uneori devine greu să ții pasul cu tot ce se poartă. Că doar nu degeaba se spune că cel mai constant lucru este schimbarea. Dar există totuși ceva care nu se demodează niciodată – pielea naturală. Iar WeVelvet prezintă o mulțime de accesorii stylish pentru femeile care doresc să rămână totuși în trend indiferent de condițiile actuale.

Fie că e vară, iarnă, toamnă sau primăvară, accesoriile din piele naturală îți vor defini stilul ca fiind unul exlusivist. Fie că ești adepta unui stil elegant, sport sau casual, WeVelvet iese în întâmpinarea ta exact cu produsul de care ai nevoie pentru a deveni un fashion icon.

Rucsacurile din piele naturală sunt excelente pentru o plimbare de seară relaxantă, pentru o ieșire la munte sau pentru orice mamă care dorește să fie multifuncțională, dar și fashion icon. Pielea naturală este plăcută la atingere, moale și impermeabilă. Cu siguranță vremea rea nu îți va strica planurile, atunci când ai la tine rucsacul potrivit.

Portofelele din piele naturală pentru bărbați te vor ajuta să faci mulțumit orice bărbat din viața ta, fie că e vorba de soț, tată, naș, frate sau prieten. Portofele de la WeVelvet sunt rezistente și încăpătoare. Au două compartimente mari pentru bancnote și 12 compartimente pentru carduri.

Gențile roșii din piele naturală sunt preferatele mele, pentru că-mi completează orice ținută. Dacă dorești să fii un fahion icon, pielea naturală te salvează, iar culoarea roșie efectiv te scoate în evidență. Mai ales dacă ești obișnuită să porți negru. Poți cu ușurință să ieși din anonimat printr-o geantă roșie, iar numele tău va fi reținut.

Iar seturile cadou de pe WeVelvet sunt cuceritoare. Dacă nu mai știi ce să cumperi pentru cei dragi, sau dacă nu le cunoști gusturile, un set de 2 genți, sau un set de geantă plus portofel este alegerea perfectă. Intră aici și vezi întreaga ofertă. Fii o adevărată fashion icon pentru toți din jurul tău și inspiră-le originalitate!

Pentru a fi de neînlocuit trebuie să fii diferit.

Coco Chanel

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin