Prezentare

Despre tine, despre mine, despre oameni și idei…

Citiți.Iubiți.Trăiți dorește să surprindă complexitatea vieții, lansând o îndrăzneață trecere în revistă a trăsăturilor umane.
Omul este precum o galaxie, ascunzând în interiorul său stele și planete nebănuite, ce coexistă sub o aparentă uniformitate.

Creierul uman, mașinărie adusă la perfecțiune, trebuie antrenat sistematic prin studiu și activitate. Iar viața, iubirea și cărțile îi sunt resursă de hrană principală.
Căci nu putem înțelege oamenii fără să iubim și nu putem înțelege cărțile fără să trăim, nu-i așa?
Să aruncăm deci “o privire-n cărți și două-n viață” (Goethe).

 

Newsletter Citiți.Iubiți.Trăiți

Doriți să fiți la curent cu cele mai mici prețuri, recomandări de cărți de top, articole de dezvoltare personală și concursuri cu premii surpriză?

Abonați-vă la Newsletter-ul Citiți.Iubiți.Trăiți! În plus, veți primi gratuit un ebook motivațional Surâsul etern al zilei de ieri.

Ești pasionat/ă de lectură sau de Dezvoltare Personală? Vino în comunitatea Citiți.Iubiți.Trăiți!

 

Citiți, iubiți, trăiți!📖❤🌹

Ești pasionat/ă de lectură sau de Dezvoltare Personală? Vino în comunitatea Citiți.Iubiți.Trăiți!

Spread the love

8 comentarii la „Prezentare”

  1. Buna ziua Veronica!
    Sunt Mara Popescu-Vasilca, autoarea romanului ”Vanda, intre dorinta si ratiune.” In cateva cuvinte sper sa reusesc sa-ți multumesc si sa spun cat de emotionata am fost vazand ca intentia, mesajul si munca de a scrie aceast roman, au iesit dintre coperti cu toata forta. Aceasta recenzie este ca proiectul propus de mine pentru a scrie de la inceput, spui ca am reusit eu sunt fericita. Imensa bucurie am trait-o astzi 9 oct, pot sa-ți spun ca sunt bucuroasa. Îți multumesc din nou si la infinit pentru aceste momente traite datorita tie, care ai vazut-o pe Vanda cu ochii cu care am cunoscut-o eu. Îți doresc tot binele din lume!
    Mara

  2. Buna seara!
    Ma bucur tare mult ca am putut sa va ofer acest moment. Da, sa o cunosc pe Vanda a fost cu adevarat o placere. Iar acum fac cunostinta cu Nora si voi reveni cat de curand cu o recenzie. Va multumesc dvs. pentru operele create si impartasite cu noi, simpli cititori de rand.
    O viata lunga si binecuvantata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *