Sari la conținut

Iubirea dincolo de aparente

FB_IMG_1588248274489Haideti la film!

Daca tot nu avem voie sa iesim din casa, atunci va invit la “cinematograful personal”. Citim cat citim, dar mai luam si o pauza, nu-i asa? Dar niciodata de la studiu si imaginatie! Prin urmare va recomand La cara oculta sau Hidden face (2011), un thriller psihologic ce reflecta fetele intunecate ale iubirii.

Un cuplu proaspat casatorit va trebuie sa treaca testul fidelitatii printr-o proba aproape fatala. Indragostita, ea il urmeaza pe el peste tot acolo unde serviciul ii cere. Om de succes, el are parte de admiratoare. Astfel intervine gelozia care spulbera armonia si echilibrul caminului format de cei doi prin sarcificiu si renuntare la trecut. Un mic test insa va distruge tot ceea ce ei au cladit impreuna!

Este iubirea destul de puternica incat sa invinga viciile umane?

In acest film, iubirea este un joc in care toata lumea pierde. Este ca o fantoma care se hraneste cu emotii, egoism, gelozie si instincte sexuale. Un joc de vanatoare de inimi si slabiciuni umane care schimba vieti si destine.

La cara oculta este despre adevarata fata a omului de langa noi, despre ce ramane din el dupa plecarea noastra si despre cat de solida este o relatie dincolo de aparente.

Fetele intunecate ale iubirii sau ale omului?

Ce parere aveti? Sunt sigura ca finalul deschis al acestui film va va provoca sa cugetati asupra acestei teme multe zile la rand, si de ce nu, chiar sa recomandati mai departe!;)

Nota: exista versiunea turca pe youtoube (2019) si versiunea indiana si, mai nou, una japoneza pe care nu am vazut-o inca. Fiecare versiune aduce ceva nou.

Cea spaniola o gasiti pe Netflix sau pe filme.hd.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin