Sari la conținut

Jurnal cadou “Povestea mea” de Michelle Obama

Una dintre cele mai populare autobiografii din 2020 este Povestea mea de Michelle Obama, iar azi site-ul litera.ro oferă cadou cartea jurnal Povestea mea la orice comandă, indiferent de valoare.

Un jurnal în care să îți notezi gândurile, progresele, dorințele. Un jurnal îmbogățit cu citate și gânduri, în stilul inconfundabil al fostei prime-doamne a Americii, Michelle Obama. Bazate pe memoriile devenite bestseller ale lui Michelle Obama, aceste pagini includ întrebări ce te provoacă și te îndeamnă să descoperi și să redescoperi acel lucru care va fi adevărat pentru ține și doar pentru ține — povestea ta.

In Povestea mea, cu un stil narativ grațios, presărat cu umor și o sinceritate neobișnuită, Michelle Obama ne oferă o poveste vie din culisele vieții ei, relatând secvențe neștiute despre lansarea istorică a familiei ei pe scena internațională, precum și din viața lor ca familie prezidențială, de-a lungul celor opt ani spectaculoși petrecuți la Casa Albă – în care și-a descoperit propria țară, iar America a descoperit-o pe ea.

Cartea aubiografică a apărut în 2018 și are 624 de pagini.

Mai mult decât atât, toate carțile de autori americani au reducere de 50%, iar transportul este gratuit la comenzi de peste 99 lei.

Cele mai mediatizate carți de autori americani, la reducere de 50% azi, 5 iulie, sunt:

Nu mai sta pe ganduri! Mai sunt cateva ore si cartea jurnal “Povestea mea” va fi in mâinile tale, absolut gratuit. Nu este necesar să o adaugi in coș, va fi inclusă automat în coletul tău.

Citiți, iubiți, traiți!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin