Sari la conținut

Momente cu tine – o carte care te întoarce către tine

Într-o lume în care incertitudinea tronează, avem nevoie de momente cu noi. Avem nevoie de o întoarcere „acasă”, acolo unde deținem controlul. Și unde în altă parte, dacă nu în sufletul nostru? Acolo unde putem clădi emoții de pace, de bunătate, de bunăstare, de iubire, indiferent ce se petrece în jurul nostru.

Într-o lume în care necazurile se țin lanț, fie că vorbim de pandemie sau război, avem nevoie mai mult ca oricând de momente cu noi. Momente care să ne reclădească încrederea în viață, credința în bine și speranța zilei de mâine.

Toate aceste momente, atât de necesare, ne sunt așternute pe hârtie de către Aurelia Grosu, scriitor de cărți motivaționale și cu experiență didactică de peste 30 de ani în învățământul primar, în a șaptea sa carte, Momente cu tine.

Nimic nu este mai tragic decât să întâlnești un individ ajuns la capătul puterilor, pierdut în labirintul vieții.

Martin Luther King

Momente cu tine. Citește, meditează, acționează a apărut în 2022, la Editura Smart Publishing și face parte din acele cărți care nu trebuiesc devorate, ci simțite, trăite în toată puterea minții, zi de zi, cât mai mult, cât mai des. Nu e despre acțiune, și nici despre povești, ci despre reflecție, despre emoție, despre tine. Despre sinele tău atât de însetat după pace, armonie cu tot ce e în exterior, toleranță față de tot ce nu e convenabil și empatie față de imperfecțiunile proprii, dar mai ales față de cele înconjurătoare.

Simplifică-ți viața. Învață să spui „nu” lucrurilor nesemnificative sau care consumă timp inutil. Prea multe activități măresc inutil stresul și îți pot răpi bucuria, o bucurie de care depinde toată plenitudinea vieții tale.

Aurelia Grosu

Momente cu tine e cea mai importantă călătorie pe care o vei parcurge în această tumultoasă, dar irezistibilă viață – este acea călătorie către tine care te va ajuta să te descoperi așa cum ești cu adevărat – important, unic, valoros. Și totuși, chiar dacă e un moment cu tine, nu te vei simți nicicum singur/ă. Aurelia Grosu îți ține companie în pauza de ceai sau cafea și te ghidează spre lumină, înțelepciune și speranță.

Când vei înceta să mai fii de acord cu cei care nu te plac sau nu te iau în serios, vei ieși din închisoarea pe care ți-ai făcut-o cu mâna ta și vei zbura liber.

Aurelia Grosu

Dacă ești în căutare de o oază de liniște, de o companie tăcută, dar revelatorie, de un moment de solitudine, îți recomand lectura acestei cărți. Vei avea parte de cuvine încurajatoare, gânduri pașnice și sfaturi utile în trăirea unei vieți autentice, în care dorințele și valorile tale să primeze.

Poți comanda cartea direct de la autoare sau de pe site aici.

Dacă este cu putință, întrucât atârnă de voi, trăiți în pace cu toți oamenii.

Apostolul Pavel

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin