Sari la conținut

Produse de îngrijire pentru părul lung și vopsit

Nu știu alții cum sunt, dar eu nu mă pot imagina cu părul scurt.

De când mă știu am părul lung. Și așa mă știu și ceilalți. Iar de 10 ani mi-l vopsesc blond. Am făcut o pauză, ce-i drept, acum 6 ani când am rămas însărcinată. Vopseaua permanentă cu amoniac este toxică și am preferat să renunț la ea pe timpul sarcinii, însă am revenit de îndată ce am aflat că pot folosi vopsea bio.

Așa că am revenit la blond cu drag și dor. Blondul este viciul meu, recunosc. Odată ce-l încerci, parcă ți-e greu să revii la natural.

Dar nu e ușor de întreținut. Rădăcinile trebuiesc vopsite odată la 2-3 săptămâni atunci când părul natural este închis cu mai mult de 3 nuanțe, așa cum este al meu. Sau măcar o dată pe lună. Motivul pentru care respect această regulă este pentru că nu mi se pare estetic să se vadă o diferență prea mare între rădăcini și lungimea părului. Decât dacă vorbim de un degrade profesional.

În plus, părul vopsit blond necesită tratamente constante pentru îngrijirea firului de păr. Părul vopsit tinde să arate fragil și lipsit de vitalitate. Așadar, care sunt produsele recomandate pentru un păr sănătos?

Care este secretul unui păr sănătos?

În ultima vreme, am experimentat tot felul de șampoane și măști care să-mi învie firul de păr deteriorat și subțire. Iarna mi se întâmplă adeseori să-mi cadă părul. Lipsa de vitamine și imunitatea scăzută subțiază firul de păr. Iar dacă înainte de pandemie obișnuiam să merg la salon pentru tratamentul lunar, de un an de zile am învățat să mi-l fac singură acasă.

Cu atât mai mare a fost provocarea să îmi mențin nu numai culoarea părului, dar și aspectul sănătos. Iar produsele de păr de la Gerovital mi-au fost de mare ajutor. Am descoperit șamponul revitalizant cu keratină Co-Wash, 2 în 1, care asigură atât spălarea, cât și condiționarea părului.

Secretul unui păr sănătos este folosirea produselor potrivite în funcție de tipul de păr și de necesitățile acestuia. Există tot felul de șampoane adaptate la structura firului de păr, fie el vopsit, deteriorat sau fragil. Și chiar și așa efectul poate fi diferit pentru fiecare, de aceea produsele de îngrijire trebuie testate o anumită perioadă pentru obținerea unui feedback eficient.

Prin urmare, pot spune că secretul meu este Șamponul cu Keratină de la Gerovital.

Ce este Keratina și cum ajută părul?

Keratina este o proteină ce se găsește în mod natural în organism. Mai exact în păr, în unghii și în piele. Iar rolul ei este de a crea un scut de protecție împotriva umidității. Însă în timp, keratina se diminuează din cauza expunerii la soare, a unor tratamente chimice folosite sau din cauza produselor electrice pentru păr (placa, ondulatorul, foehnul).

Iar atunci când nivelul de keratină scade, apare aspectul de păr încurcat, subțire și lipsit de vitalitate. De aceea eu prefer produsele cu keratină pentru că previn degradarea firului de păr și ajută la refacerea structurii acestuia.

Șamponul Revitalizant cu Keratină de la Gerovital nu numai că hrănește în profunzime părul, dar protejează și culoarea părului vopsit. Astfel părul meu arată mai sănătos, mai puternic, mai strălucitor. Nu-mi mai cade părul și este ușor de coafat. Căci nu mai este atât de fragil încât să-mi rămână în clame și nici atât de moale încât să nu-mi stea în coc.

În plus, nu mai e nevoie de alte măști sau uleiuri suplimentare. Pentru mine timpul este scurt. Chiar dacă mi-am asumat o culoare și o lungime a părului greu de întreținut, asta nu înseamnă că trebuie să pierd mai mult timp decât este normal pentru îngrijirea părului. Cu produsele potrivite, pot obține rezultatele dorite într-un timp scurt, fără să petrec ore în șir în baie.

Tu ce produse folosești pentru părul tău?

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin