Sari la conținut

Puterea simplității. Cât de important este să conștientizăm prezentul?

Uneori avem nevoie să ne întoarcem la adevăratele noastre origini pentru a ne regăsi cu adevărat. La sămânța noastră divină, la natură, la ceea ce am fost dincolo de ceea ce suntem, la ceea ce am trăit în copilărie, la puținul pe care îl știam înainte ca lumea să capete proporții.

Puterea simplității de Adriana Roman e o întoarcere la esență pentru a redescoperi arta de a trăi frumos, curat și autentic. O privire profundă în jurul nostru, dar mai ales înăuntrul nostru pentru a ne observa exact așa cum suntem. Dincolo de măști, nevoi și dorințe. Înzestrați cu un potențial extraordinar, cu resurse nelimitate și cu absolut tot ce este necesar pentru a trăi bine.

Puterea simplității demonstrează cât de important este să conștientizăm mediul înconjurător, cu materie și spirit totodată, pentru a descoperi că avem mai mult decât credem. Iar în fuga noastră după avuție și proprietate nu facem altceva decât să ne rătăcim, și nicidecum să ne dezvoltăm ca ființe. Bogățiile materiale ar trebui să fie consecințele unei evoluții drepte, căci există destulă abundență în univers pentru toată lumea. Dar nicidecum o prioritate.

Viața este o poezie de dragoste între ea și noi.

Atunci când vom începe să trăim simplu, efortul dispare. Iar când efortul dispare nu mai există stres. Doar o stare de bine perpetuă, relații armonioase, sentimente pozitive, roade alese. Viața este o poezie de dragoste între ea și noi, nicidecum un act dramatic.

Universul este energie, tu ești energie, eu sunt energie. Iar prin gândurile noastre și emoțiile trăite transmitem energie și atragem energie. Pozitivă sau negativă? Depinde doar de noi și alegerile noastre. Legile universale se aplică în mod echitabil pentru toată lumea, doar că viețile tuturor sunt diferite tocmai datorită percepțiilor diferite. Ceea ce înseamnă că putem alege cum să trăim dacă ne vom lăsa copleșiți doar de iubire, compasiune, înțelegere și recunoștință.

Viața trăită în simplitate înseamnă că ai în suflet bucuria că trăiești, că ți-ai găsit sensul și că îl poți arăta lumii întregi.

Simplitatea constă de asemenea în înțelegerea propriei ființe într-atât încât să reușești a gestiona preventiv comportamentele distructive. Să trăiești simplu înseamnă să trăiești și să visezi în rezonanță cu valorile tale și să asculți cu atenție întrebările conștiinței.

Cine ești? Care sunt calitățile tale? Care sunt defectele tale? Cum te văd ceilalți? Cum e viața ta acum? Ce-ai putea schimba? Cum ți-ai dori să fii? De ce ești aici? Care este talentul tău?

Răspunsurile pot diferi de la o etapă la alta în funcție de procesul de evoluție, însă sunt extrem de importante pentru o existență reală și împlinită. Odată conștientizate și respectate, lumea va deveni mai bună. Căci un om împlinit poate oferi valoare și altuia, și astfel fiecare contribuie cu partea sa. Nimeni nu poate schimba lumea în totalitate, dar fiecare efort contează. Important nu e să mergi repede, ci să mergi cât mai departe. Iar acest lucru se poate doar împreună.

5 reguli de bază pentru a-ți simplifica traiul

 • Devino conștient de gândurile tale.
 • Încetează sâ gândești ca o victimă.
 • Trăiește în prezent.
 • Educă-ți o gândire pozitivă.
 • Înconjoară-te de oameni pozitivi.

Care este formula magică pentru o viață mai bună?

Nu există de fapt o fromulă magică pentru a trăi bine. Totul depinde de alegerile tale, de disciplina zilnică, de relația ta cu Dumnezeu și de încrederea pe care o ai în tine. Toate acestea duc la relații fructuoase, la obiective îndeplinite în folosul tău și la evoluție spirituală. Astfel, vei observa cum apar oportunitățile potrivite pentru tine, căi de îndeplinire a misiunii tale și oameni care să te inspire în direcția dorită.

Întămplările din viața ta se vor alinia într-atât încât tu să devii o ființă mai bună, cu o poveste plină de semnificație, iubire și venerație pentru viață.

Dacă pui accentul pe evenimentele nefericite, atunci mintea ta este clar îngrădită de frustrare, neputință și deznădejde. Dar dacă ai reformula toate aceste întâmplări și ai descoperi că în spatele lor sunt lecții valoroase? Ce-ai avea de învățat? Este ceva ce-ai face diferit? Ce-ai putea schimba?

Adriana Roman, scriitoare și ghid pentru evoluție conștientă propune exerciții și soluții pentru a descoperi rolul simplității în construirea unui viitor armonios, dar mai ales în conștientizarea prezentului cu bogățiile sale inefabile.

Citește cartea Puterea simplității și descoperă adevăratul sine dincolo de etichetele sociale, de convingerile limitate și de lupta pe care o duci. Ascultă-ți vocea interioară și trăiește liniar cu visul tău real. Vei descoperi că doar tu deții controlul asupra vieții tale și ai puterea totală pentru a evolua.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
  0
  Cosul tau
  Upss..cosul tau e golHai in magazin