Sari la conținut

Reducere de 50% la cărțile Agathei Christie plus cadou autobiografia autoarei

Agatha Christie și singura sa fiică

Agatha Christie, scriitoare de romane polițiste, s-a născut în Anglia în 1890 pe 15 septembrie și a murit la vârsta de 85 de ani în 1976 din cauze naturale. A fost căsătorită de două ori și a avut o singură fiică cu primul soț.

Primul său roman a fost Misterioasa afacere de la Styles în 1920 și introduce personajul detectivului Hercule Poirot ce apare în alte 33 de romane și 54 de povestiri scurte ale autoarei. Cel mai cunoscut roman al său, care fost de asemenea ecranizat, este Crima din Orient Express scris într-o camera de hotel în Istanbul.

A fost denumită Regina Crimei datorită personajelor inventate care au devenit foarte cunoscute printre cititorii de thriller și nu numai, precum Hercule Poirot sau Miss Jane Marple.

Agatha Christie a fost nominalizată de către Guinness Book of World Records cel mai vândut scriitor al tuturor timpurilor. UNESCO consideră că ea este actualmente autorul individual tradus în cele mai multe limbi, conform Wikipedia.

Agatha Christie tânără

Scriitoarea a publicat 80 de romane și nuvele și 19 piese de teatru, traduse în peste 70 de limbi.

Litera oferă doar azi, în memoria celebrei scriitoare de romane thriller, reduceri de 50% la cele mai îndrăgite cărți de Agatha Christie plus cadou autobiografia autoarei. Primele comenzi de peste 99 de lei vor primi automat în coș o carte cadou O autobiografie de Agatha Christie.

Livrarea este gratuită la comenzi de peste 99 de lei prin curier.

Cărți de Agatha Christie la 14.95 lei doar azi aici!

Publicată în 1977, la un an după moartea autoarei, O autobiografie te ține cu sufletul la gură asemenea romanelor ei. Scrise cu verva, umorul și nonșalanța binecunoscute, frânturile de amintiri pe care Agatha Christie alege să le dezvăluie cititorului – sugerând chiar din titlu că aceasta este o narațiune foarte personală.

Foarte puţini dintre noi sunt ceea ce par a fi. Agatha Christie

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin