Și prețuri mici și cadouri surpriză? 😍📚🎁

Weekend-ul acesta este maraton de reduceri la cărți!

Iar editura Litera este campion la promoții de cursă lungă. Pentru că oferă reduceri între 50-80% în perioada 12-16 august prin campania Bookilipir Summer Edition.

În plus, nu uita că pentru fiecare comandă primești cadouri surpriză în fiecare zi:

  • 12 august: Cadou Mască de protecție personalizată – special creată pentru bookaholici! Mască protecție față din bumbac 100%, două straturi, adaptabilă feței, sistem de prindere după ureche cu două bucle elastice.
  • 13 august: Cadou Kit de vară Vitamina D carte pentru super cititori! Totebag (sacoșa de pânză) personalizată cu ilustrație semnată de Irina Perju și evantai cu recomandări literare de vară.
  • 14 augustCarte cadou – bestsellerul Apicultorul din Alep, de Christy Lefteri. Apicultorul din Alep este un roman de o actualitate acută, un avertisment că nimic nu este pe veci garantat, că într-o clipă, viața cea mai pașnică și mai obișnuită poate fi zdruncinată din temelii.
  • 15 august: Cadou Booklet Biblioteca din Paris + set semne de carte Broșură cu fragment din bestsellerul BlueMoon – Biblioteca din Paris, de Janet Skeslien Charles. Plus un set de 4 semne de carte cadou, ilustrate diferit, de sezon, perfecte pentru lecturile de vară.
  • 16 august: Cadou voucher valoric de 50 lei pe litera.ro.

Ai vrea sa primești gratuit Bestseller-ul Apicultorul din Alep de Christy Lefteri?

Comandă acum!

Ai învățat regulile jocului. Tot ce trebuie să faci este să joci mai bine decât oricine altcineva.

Albert Einstein

Spread the love

6 comentarii la „Și prețuri mici și cadouri surpriză? 😍📚🎁”

  1. Pingback: French Bulldogs

  2. Pingback: visit website

  3. Pingback: ถาดกระดาษ

  4. Pingback: สล็อตวอเลท ไม่มีขั้นต่ำ

  5. At the beginning, I was still puzzled. Since I read your article, I have been very impressed. It has provided a lot of innovative ideas for my thesis related to gate.io. Thank u. But I still have some doubts, can you help me? Thanks.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *