Sari la conținut

Și prețuri mici și cadouri surpriză? 😍📚🎁

Weekend-ul acesta este maraton de reduceri la cărți!

Iar editura Litera este campion la promoții de cursă lungă. Pentru că oferă reduceri între 50-80% în perioada 12-16 august prin campania Bookilipir Summer Edition.

În plus, nu uita că pentru fiecare comandă primești cadouri surpriză în fiecare zi:

 • 12 august: Cadou Mască de protecție personalizată – special creată pentru bookaholici! Mască protecție față din bumbac 100%, două straturi, adaptabilă feței, sistem de prindere după ureche cu două bucle elastice.
 • 13 august: Cadou Kit de vară Vitamina D carte pentru super cititori! Totebag (sacoșa de pânză) personalizată cu ilustrație semnată de Irina Perju și evantai cu recomandări literare de vară.
 • 14 augustCarte cadou – bestsellerul Apicultorul din Alep, de Christy Lefteri. Apicultorul din Alep este un roman de o actualitate acută, un avertisment că nimic nu este pe veci garantat, că într-o clipă, viața cea mai pașnică și mai obișnuită poate fi zdruncinată din temelii.
 • 15 august: Cadou Booklet Biblioteca din Paris + set semne de carte Broșură cu fragment din bestsellerul BlueMoon – Biblioteca din Paris, de Janet Skeslien Charles. Plus un set de 4 semne de carte cadou, ilustrate diferit, de sezon, perfecte pentru lecturile de vară.
 • 16 august: Cadou voucher valoric de 50 lei pe litera.ro.

Ai vrea sa primești gratuit Bestseller-ul Apicultorul din Alep de Christy Lefteri?

Comandă acum!

Ai învățat regulile jocului. Tot ce trebuie să faci este să joci mai bine decât oricine altcineva.

Albert Einstein

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
  0
  Cosul tau
  Upss..cosul tau e golHai in magazin