Sari la conținut

Top 10 carti de dezvoltare profesionala

Ai propria ta afacere si ai nevoie de inovatie?

Tocmai ai terminat studiile universitare si nu stii ce directie profesionala ti se potriveste?

Sau pur si simplu ai nevoie de mai multa inspiratie in cariera ta?

Indiferent in ce categorie te afli, Editura Libris invita la dezvoltare profesionala prin cele mai utile carti de economie politica, marketing, management si dezvoltarea afacerilor cu preturi reduse.

Dar care sunt cele mai populare carti de dezvoltare profesionala?

 1. Sun Tzu si arta afacerilor – Mark R. McNeilly la 37.11 lei. Pornind de la exemplele reale ale unor firme precum General Electric, Microsoft, AT&T, BMW, Southwest Airlines, FedEx, autorul ne arata cum pot fi adaptate cu succes principiile militare la lumea corporatista de astazi.
 2. Cele 21 de legi supreme ale liderului – John C. Maxwell la 37 lei. Lectii valoroase despre arta de a conduce de la unul dintre cei mai reputati specialisti in leadership la nivel mondial.
 3. Anti strategic management. Teorie si studii de caz – Bogdan Bacanu la 9.99 lei. Autorul pune sub semnul intrebarii concepte si teorii ale managementului strategic si propune o perspectiva diferita, motivata de intentia de a demitiza abordarile-sablon din domeniu.
 4. Marketingul Serviciilor – Arta De A Vinde Invizibil – Harry Beckwith la 35 lei. Planificarea, Cercetarea si Sondajele, Pozitionarea si Concentrarea, Denumirea si Marca, Comunicarea si Vanzarea, Fidelizarea Clientilor sunt elemente clasice pentru marketing detaliate in aceasta carte.
 5. Invataturile lui Confucius – Analectele la 20 de lei. Doua feluri de oameni nu-si schimba niciodata comportamentul: cei mai intelepti si cei mai nesabuiti. O carte de incurajare spre decizii si cunoastere.
 6. Principiul 80 20 – Richard Koch la 29 lei – cum putem aplica principiul 80/20 pentru a realiza mult mai multe lucruri cu mult mai putin efort, timp si resurse, concentrandu-ne pur si simplu asupra celor mai importante 20 de procente si controland astfel rezultatele.
 7. Cea mai buna dintre lumi – Gheorghe Mocuta la 22.8 lei – cum sa depasiti angoasa necunoscutului si a nestiintei.
 8. Arta manipularii – Kevin Dutton la 31.92 – tot ceea ce ne poate invata stiinta in materie de tehnici de persuasiune.
 9. Banii: Stapaneste jocul (Money: Master the game) – Tony Robbins la 68 lei – cateva scenarii fezabile si realiste pentru proiectarea arhitecturii financiare personale.
 10. Secretul bogatiilor – Napoleon Hill la 32 lei – cea mai importanta filozofie de succes a zilelor noastre, culeasa din experientele de succes a sute dintre cei mai puternici si mai bogati oameni ai planetei. Cum sa reusiti pe orice drum al vietii. 

Unele dintre aceste carti sunt incluse in oferta 2+1 gratis.

Fără tradiție, arta este o turmă de oi fără vreun păstor. Fără inovație, este un cadavru.

Winston Churchill

Cititi, iubiti, traiti!

Care este limbajul iubirii tale?

Lasă-mi datele tale de contact și-ți voi trimite testul pe email.

Nu facem spam! Citește [link]politica noastră de confidențialitate[/link] pentru mai multe informații.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
  0
  Cosul tau
  Upss..cosul tau e golHai in magazin