Sari la conținut

Tu știai de SuperBlog 2020?

Am aflat de curând de SuperBlog 2020 care presupune tot felul de concursuri creative pentru bloggeri. Mai exact, este cea mai veche competiție din blogosfera românească, lansată în 2008.

Tu știai de Super Blog 2020? Se desfășoară în această perioadă, între 1 octombrie și 2 decembrie și se adresează tuturor pasionaților de blogging.

Pentru mine, SuperBlog 2020 este o provocare irezistibilă și te provoc si pe tine să participi. Da, poate sansele mele de câștig vor fi mai mici, pentru că îți spun și ție, dar astfel competitia devine mai interesantă.

Și știi ce? E și o metoda bună de a ne cunoaște, căci toți participanții vor fi înregistrați public pe site. Eu aflu despre tine, iar tu afli despre mine. Pentru că până la urmă, blogosfera este o comunitate de oameni creativi, sinceri și pasionați de scris. Asta înseamnă că avem foarte multe în comun, nu-i așa?

Crezi că oricine poate scrie? Eu nu cred. Pentru că scrisul implică originalitate, imaginație, pasiune și muncă. În calitate de Content Writer, mărturisesc că un articol îmi ia adeseori și 6 ore, pentru editare poze, redactare articol, corectare, creare conținut și cercetare. Și recitire de vreo 3-4 ori. Așa că nu. Nu mi-e frică de competiție.

Te provoc să scrii și tu pentru SuperBlog 2020, pentru că astfel învățăm împreună! Iar jurizarea este o metodă eficientă de a progresa. Prin urmare, nu există decât premianți. Iar premiul cel mai valoros este participarea!

Dacă ai un blog de mai bine de 3 luni și cel puțin 20 de articole publicate până acum, ești deja pe drumul cel bun. Poți participa cu încredere.

Ți-am zis de premiile care te așteaptă la final? Premii în bani și produse, în funcție de probă și de advertiser. Și diploma de participant mi se pare un atu. Așa că pe mine m-au convins. Mă înscriu. Scriu acest articol special pentru SuperBlog 2020! Chiar dacă am aflat tarziu, m-am înregistrat deja pe site și am de gând să particip la cât mai multe concursuri. Marțea, joia și sâmbăta vor fi publicate probe noi, așa că sunt pe fază.

Tu ești?

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin