Sari la conținut

Un outlet cu personalitate. Ce spun despre tine hainele pe care le porți?

Moda este la fel de trecătoare ca și buna-dispoziție. Să fii în pas cu moda e ca și cum ai fi mereu pe fugă. E de ajuns că timpul trece pe lângă noi fără să-l simțim, ce rost mai are să alergăm și noi? Mai bine ne-am opri în loc și am savura clipa, așa cum este ea – trecătoare, infimă, autentică.

În realitate, problema nu este că timpul trece prea repede, ci noi suntem cei care funcționăm pe pilot automat. Grăbiți să ajungem la destinație, uităm să ne bucurăm de călătorie. Această frumoasă călătorie, plină de culori, tendințe, cântece și miracole.

Moda nu e despre haine, ci despre o lume interioară nemărginită care capătă adeseori expresie prin modul nostru de a ne comporta, de a gândi, de a ne îmbrăca. Hainele sunt ca un limbaj aparte care vorbește despre noi și despre stările noastre de zi cu zi. Uneori ne îmbrăcăm după cum ne simțim, alteori ne simțim după cum ne îmbrăcăm. Există o legătură simbiotică pe care o punem în practică inconștient.

Te-ai întrebat vreodată ce spun despre tine hainele pe care le porți?

Adeseori alăturăm unei culori o stare emoțională. Culorile calde provoacă o stare de bine, de confort, de armonie, iar culorile reci provoacă sentimente de nervozitate, agitatie sau tristețe. Așadar e bine să iei în considerare ce culori vrei să porți. Pentru că e foarte posibil să-ți influențezi ziua într-un mod negativ prin deciziile vestimentare pe care le iei.

Dacă vrei să transmiți originalitate și unicitate, atunci e important să fii tu, indiferent de tendințe sau de mediul social. La Evernisaj găsești exact produsele care ți se potrivesc, fără să te deplasezi pe străzile faimoase ale Europei. Un outlet plin de branduri renumite de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Exact ce ai nevoie pentru a-ți crea propria poveste plină de emoții pozitive, cu capitole vesele și visuri împlinite.

Care este povestea celor care se îmbracă în negru?

Dacă alegi negru, este posibil să fii considerată o persoană elegantă, versatilă, serioasă, poate chiar încrezătoare. Dar cât de posibil este să-ți faci prieteni noi sau să atragi oameni pozitivi în jurul tău? Te-ai gândit vreodată că negrul poate îndepărta oamenii sau îți poate crea o personalitate inaccesibilă?

Ce se întâmplă în forul tău interior atunci când porți haine negre? Te simți o persoană fericită, veselă, iubită? În domeniul psihologiei, negrul este simbolul depresiei. Oamenii triști tind să se îmbrace în negru pentru a fi solidari cu starea lor interioară, pentru a fi lăsați în pace sau pentru a se ascunde în întuneric.

Ai văzut vreodată la petreceri persoane îmbrăcate în negru care dansează cu bucurie, care râd în exces sau care se distrează cu adevărat? Poate că ei sunt astfel de persoane, dar și-au asumat un rol sobru într-un mod inconștient atunci când au decis să adopte o ținută neagră.

Culorile, ca și trăsăturile, urmează schimbările emoționale.

Pablo Picasso

Asta nu înseamnă că nu există tristețe și printre oamenii care se îmbracă colorat. Uneori decizia de a te îmbrăca în haine colorate atunci când nu ești bine este un semn de revoltă, o dorință aprigă de a te vindeca. Este chiar un pas foarte important, absolut infim, pe care îl poți face pentru tine.

Depresia reprezintă de altfel o paralizie a voinței care te îngroapă de viu și din care nu poți ieși decât prin pași mici, zi de zi. Iată un prim pas – îmbracă haine vesele! Caută în categoria de haine de outlet damă articole care te binedispun și care te umplu de viață. Scapă de griji și fă-te fericită! Pentru că meriți din plin. Ești o femeie minunată, prețioasă și e dreptul tău din naștere să fii fericită!

Ce mesaj transmiți când porți haine colorate?

Culorile evidențiază anumite trăsături de personalitate. Oamenii care sunt deschiși, prietenoși, optimiști tind să poarte haine colorate, în special galben, roz, verde, portocaliu.

Culorile deschise înseamnă poftă de viață, dragoste pentru natură, obiceiuri frumoase, creativitate, atitudine pozitivă. În general, sunt personalități extrovertite.

Dacă nu îndrăznești încă să porți haine colorate, atunci poți începe cu un simplu accesoriu. Gențile, de exemplu, sunt mereu articole salvatoare în situații de impas. Uneori ne este greu să alegem o ținută potrivită, însă putem oricând să apelăm la un accesoriu care să ne scoată din anonimat. Încearcă un articol din categoria de genți femei și fă o schimbare în viața ta. Transformă o zi simplă într-o zi de poveste!

Roșu este o culoare îndrăzneață care semnifică dragoste, pasiune, vitalitate. Este o culoare a puterii, care domină și conduce. De aceea este purtată adeseori la întâlniri, pentru a seduce și pentru a-și exprima o stare de îndrăgostire. Dar și la sărbători tematice pentru a simboliza plăcerea de a fi, dragostea de viață și puterea de a continua. Însă roșu poate fi purtat oricând prin diferite accesorii sau articole opționale.

Oamenii care îmbracă culori vesele, poartă totodată și o atitudine plăcută, amiabilă care atrage cu ușurință succesul atât în viața profesională, cît și în cea personală. Trăim pe această planetă în special pentru noi înșine și învățăm în fiecare zi să ne descoperim, să ne acceptăm și să ne iubim. Iar armonia interioară nu mai este un secret. Suntem ceea ce gândim, ceea ce îmbrăcăm, ceea ce simțim. Iar ceea ce suntem noi, sunt și ceilalți. Dacă vrem bine, trebuie să facem bine. Dacă suntem buni, vom atrage oameni buni.

Tu ce mesaj vrei să lași în urma ta?

Sursă fotografii – https://unsplash.com/search/photos/fashion.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin