Sari la conținut

Vrei o carte cadou? 4 cărți la alegere

Ne plac cadourile, nu-i așa?

Azi Bookzone ne oferă o carte cadou la orice comandă indiferent de valoare. Mai mult decât atât, putem să alegem orice carte din 4 opțiuni.

  1. Prejudecăți. O iubire interzisă de Simona Lungu – ecoul unei iubiri răscolitoare ce răsună puternic în sufletele a doi oameni și dă viață unui univers al emoțiilor în care dragostea învinge orice obstacol.
  2. Ame vol. 1 de Cathya MP – povestea unor decizii luate impulsiv, o lecție despre consecințele unei alegeri, o fantezie animată de puterea iubirii de a învinge chiar și atunci când sufletul se află pe marginea unei prăpăstii.
  3. Un nou început de Mona Kasten – cât de ușor este să începi din nou, să vindeci o inimă frântă, să întâlnești dragostea unde nu te aștepți.
  4. Secretele unei vieți uimitoare! Descoperă bucuria de a trăi de Gaur Gopal Das – un ghid simplu și eficient care ne ajută să navigăm printre provocările de zi cu zi pentru a ne îmbunătăți calitatea vieții și a reduce stresul.

Bookzone are prețuri uimitoare la cele mai iubite pachete de carți.

Poți adăugă cartea ta preferată în coșul de cumpărături înainte de a finaliza comanda fără niciun cost în plus. Oferta este valabilă doar azi, profită cât mai repede.

Eu am ales Secretele unei vieti uimitoare de Gaur Gopal Das.

Tu ce alegi?

Vreau o carte cadou!

Orice îți poți imagina este real.

Pablo Picasso

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin