🎁Concurs – ce zici de o carte gratis?

După o lectură fantastică în tărâmul fabulos al micilor viețuitoare din Mica stea Portocalie, am decis alături de autoare – Fănica Rarinca, să oferim acest roman fantasy cadou cititorilor pasionați de SF și nu numai.

Romanul se poate adresa cu ușurință copiilor peste 12 ani, dar și adulților doritori de aventură și cunoaștere a unor metode eficiente de a-și controla emoțiile negative.

Blogger și autodidactă, Fănica Rarinca ne învață prin Stelian, eroul cărții, să ne bucurăm de viață indiferent de tragediile din jurul nostru, să ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre și să fim recunoscători pentru tot ceea ce ne este dat.

Dacă vrei să înveți mai multe alături de Stelian și să faci parte din micile lui peripeții, te invit:

  1. Să te abonezi pe site-ul Citiți.Iubiți.Trăiți
  2. Să urmărești/apreciezi pagina de Facebook Citiți.Iubiți.Trăiți și pagina de Instagram Citiți.Iubiți.Trăiți
  3. Să distribui această postare pe contul tău.

Doar 4 click-uri și economisești 40 de lei (prețul cărții). Plus prețul transportului pe care îl voi acoperi eu. 😉 Merită, nu-i așa? Și nu uita că abonarea la site îți va aduce multe alte surprize pe viitor!

Concursul se încheie vineri, 30 Octombrie. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți.

Premiul va fi livrat prin poștă în 3 zile lucrătoare de la anunțarea câștigătorului. În plus, câștigătorul va primi un semn de carte marca @citiți.iubiți.trăiți.

Mult succes! 😊

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *