Sari la conținut

10 cărti pentru copii de citit împreună

Azi Elefant oferă reduceri de până la 70% de Ziua Cărților. Dacă tot sunt atât de multe reduceri de ce să nu alegem înțelept? Mai ales că suntem în luna cadurilor și ar fi minunat să dăruim celor din jur cărți. Așa că m-am gândit să îți recomand cele mai frumoase povești pentru copii.

S-ar putea ca multitudinea de cărți reduse să te deruteze și să îți îngreuneze alegerea unui cadou potrivit. Însă cu o carte nu poți da niciodată greș, pentru că nu există carte din care să nu înveți ceva. Iar cât despre poveștile pentru copii, cel mic se va bucura cu siguranță de imaginile colorate, de personajele simpatice și de momentul magic de lectură.

Iată ce oferte poți găsi pe elefant.ro și nu uita că reducerile au loc doar azi. Pregătește-te din timp pentru Moș Nicolae sau chiar pentru Moș Crăciun. Darul de azi va avea repercursiuni constructive asupra viitorului copilului tău.

Top 10 cărți pentru copii de citit împreună

 1. Spune-mi totuși de ce? Larousse – conține 200 de noi întrebari despre artă și istorie, viata de zi cu zi, capul si picioarele, Terra si spatiul cosmic cu ilustratii amuzante. Veți descoperi împreună răspunsuri la cele mai simple întrebări.
 2. Cartea mea cu 10 povești – include Scufita Rosie, Cei trei purcelusi, Alba ca Zăpada, Ratusca cea urâtă, Motanul incaltat, Jack si vrejul de fasole, Cenusareasa , Frumoasa adormita, Mica Sirena, Hansel si Gretel.
 3. Cartea mea cu povești include Aladin, Alba-Ca-Zapada, Scufita Rosie, Cenusareasa, Mica sirena, Pinocchio, Bambi, Casuta din ciocolata, Cei trei purcelusi, Ratusca cea urata, Motanul incaltat, Lupul si cei sapte iezi. Sau Povesti clasice – CITESC CU LITERE MARI DE TIPAR pentru cei care abia învață să citească.
 4. Micul prinț de Antoine de Saint-Exupery este cea mai citită carte din lume. O capodoperă de șapte decenii recomandată atât parinților, cât si copiilor.
 5. Cele mai frumoase povești de Frații Grimm
 6. Cartea Junglei, Rudyard Kipling – o carte de citit împreună. Fie că o alegi pe cea cu sunete muzicale, sau pe cea cu litere de tipar pentru cititorii începatori, cadoul va fi de neuitat.
 7. Disney. Fancy Nancy. Lista lui Moș Crăciun – o carte distractivă cu tematică de Crăciun
 8. Poveste muzicală de Crăciun de Cristina Andone – trei povesti minunate: “Uvertura fulgilor curiosi”, “Cand vine Mosul?” si “Dimineata de Craciun”.
 9. O iarnă de povești de Cristina Donovici și Alex Donovici – o carte de aventuri care va transforma cititorii în Oameni mai buni.
 10. Colinde traditionale de Craciun si Anul Nou – colinde de copii, colinde de ceata, cantece de stea, vicleimul, steaua, plugusorul, sorcova, vasilca, uraturile, în diverse versiuni locale, variante laice si variante crestine.

Tu ce cărți alegi pentru copiii din viața ta?

Există doar două moșteniri de durată pe care sperăm să le oferim copiilor noștri. Unul dintre acestea este rădăcini, iar celelalte, aripi.

Johann Wolfgang von Goethe

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
  0
  Cosul tau
  Upss..cosul tau e golHai in magazin