Sari la conținut

Ultimele reduceri din Noiembrie

Rămas-bun, Noiembrie! Nu ne-ai fost foarte drag, cu toate ploile și temperaturile joase pe care le-am îndurat cu greu. Dar îți mulțumim pentru toate reducerile de Black Friday.

Și ca să îl regretăm totuși măcar un pic, ultimul weekend din noiembrie oferă reduceri uimitoare la cele mai iubite pachete de cărți, la noutăți editoriale și la multe alte titluri memorabile.

Elefant prezintă reduceri de până la 80% la mii de cărți și multe alte produse care pot fi dăruite celor dragi de Moș Nicolae. Caută cadoul potrivit chiar aici:

Bookzone oferă reduceri în perioada 27-29 noimebrie la cele mai iubite cărți. Andreea Săvulescu, Ame, O dragoste din altă lume, Confesiunea unui preot și multe alte pachete au reducere de peste 50%. Vezi toate promoțiile aici:

Litera oferă reduceri de până la 90% la cărți pentru copii și nu numai până duminică inclusiv. Acum nu trebuie să mai răsfoiești internetul pentru cadouri de Mos Nicolae, vezi cele mai educative idei de cadouri chiar aici:

Și nu uita de lichidările de stoc de pe Libris, cu reduceri de 87%. Cărți la numai 9 lei îți vor oferi momente de răsfăț și relaxare cu cele mai uimitoare povești:

Nu plânge pentru că s-a terminat, zâmbește pentru că s-a petrecut.

Gabriel Garcia Mărquez

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin