Sari la conținut

Bucură-te de natură și de confortul casei tale prin servicii de deratizare, dezinfecție și dezinsecție

Odată cu venirea primăverii, ne dorim din ce în ce mai mult să ne bucurăm de natură. Vremea bună ne invită la picnic, la plimbări în aer liber, la jocuri în parc sau chiar la momente de relaxare pe iarba verde. Preferăm aerul curat și spațiul verde în detrimentul spațiilor mici și închise. Evadăm adeseori la țară la bunici (dacă avem noroc să-i avem încă printre noi) sau vizităm prieteni care locuiesc la casă.

Și totuși există și factori de risc precum existența căpușelor din iarba verde, zgomotul rozătoarelor sau furnicile care se pot ivi de nicăieri în cele mai nepotrivite momente. Boala Lyme a devenit din ce în ce mai răspândită. Frica de a nu fi mușcați de o căpușă ne oprește adeseori din a ne bucura de spațiile verzi.

Deci cum să ne bucurăm de natură în totală siguranță? Ce soluții există pentru a nu fi deranjați de inamici rozători, insecte sau alte vietăți intruse? Ce avantaje garantează serviciile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție? Citește articolul mai departe și află care sunt beneficiile colaborării cu o firmă DDD acreditată CEPA.

Cea mai eficientă soluție pentru a te simți în siguranță în confortul casei tale sau în natură este colaborarea cu o companie de profesioniști care oferă servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție. Prima firmă din România care oferă astfel de servicii la standarde naționale și europene este compania DDD.

Acreditată CEPA și existentă pe piață încă din 2011, compania DDD folosește numai substanțe avizate de Comisia Națională pentru produse biocide din cadrul Ministerului Sănătății și de European Chemicals Agency E.C.H.A.

Scapă de rozătoare prin deratizare!

Prin deratizare, compania DDD folosește substanțe chimice și ecologice prin care elimină rozătoarele din preajma casei tale sau chiar din apartament. Rozătoarele sunt în continuă căutare de mâncare și tind să se apropie foarte mult de oameni în acest scop. Adeseori își fac drum prin pereți sau în colțurile camerelor și găsesc modalități infinite de a locui în aceeași casă cu tine. La bloc, șoarecii pot urca prin canalizare. Ei urmează traseul țevilor și se strecoară adeseori prin baie.

Însă e bine de știut că rozătoarele sunt capabile să ne transmită boli prin viruși și bacterii. Așadar, dacă nu iubești foarte mult pisicile și nici nu ai timp să pui capcane pentru șoareci, cea mai eficientă soluție este deratizarea. Beneficiile colaborării cu compania DDD sunt uriașe, iar printre acestea se numără spontaneitatea, profesionalismul (personal calificat și autorizat) și folosirea unor tehnologii de ultimă generație.

Vrei să te simți în siguranță într-un spațiu curat și igienizat?

Procesul de dezinfecție îți oferă un sentiment de confort și singuranță prin decontaminarea spațiului în care locuiești sau muncești. În perioada pandemiei, cheltuielile pentru produsele dezinfectante au fost imense și cu toate acestea folosirea lor nu a reprezentat o garanție a sănătății.

Însă prin dezinfecție, compania DDD oferă protecţie bactericidă, sporicidă şi fungicidă printr-un proces total biodegradabil, nonagresiv cu mediul. Mai mult decât atât, elimină mirosurile neplăcute fără a fi periculos pentru personal sau mediu. Tehnologia folosită este bazată pe combinaţia dintre nebulizatorul Nocospray (peroxidul de hidrogen combinat cu argint coloidal) şi dezinfectantul Nocolyse.

Procesul de bio-dezinfecție poate fi aplicat atât în spații private, cât și publice. Este necesar atât în cadrul spitalelor, saloanelor, cât și a școlilor. Dar chiar și pentru confortul casei și pentru o igienizare completă a unui apartament. Deci indiferent că lucrezi remote sau într-un spațiu public, dezinfecția este necesară și chiar legalizată. Atât tu, cât și clienții tăi, veți fi protejați de boală, iar performanța și starea de spirit vor fi îmbunătățite.

Bucură-te de natură fără frica de îmbolnăvire

Una dintre soluțiile recomandate pentru a scăpa de frica de căpușe (atât de răspândită azi) este procesul de dezinsecție. Acest proces implică eliminarea insectelor dăunătoare pentru sănătatea omului, animalelor sau culturilor agricole. Este o măsură de igienizare a mediului înconjurător astfel încât să te bucuri de natură fără frica de îmbolnăvire.

Compania DDD folosește substanțe avizate de Ministerul Sănătății care nu dăunează nici oamenilor, nici animalelor. Deci dacă locuiești la casă și ai animale în curte, acestea vor fi în siguranță. Iar tu te poți bucura în liniște de un picnic sau de o plimbare cu picioarele desculțe prin iarba verde fără niciun pericol.

În concluzie

Serviciile d.d.d. sunt extrem de necesare și eficiente pentru siguranța ta, a familiei tale sau chiar a personalului tău. Indiferent că stai la bloc sau la casă, beneficiile colaborării cu firma DDD sunt numeroase. Astfel, te poți bucura în totalitate de spațiile verzi, de natură sau de confortul casei tale.

Așadar, ce serviciu preferi? Care este frica ta cea mai mare? Ce anume te oprește din a te bucura de natură sau de confortul casei tale? Ce probleme întâmpini? Nu poți dormi noaptea din cauza rozătoarelor zgomotoase? Sau ai copii mici care se joacă adeseori prin iarbă și te îngrijorează existența căpușelor? Sau poate furnicile din bucătărie te obsedează?

Compania DDD îți stă la dispoziție cu serviciile potrivite în funcție de nevoile și grijile tale!

Surse: https://companiaddd.ro/, pagina de Facebook a companiei DDD.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin