Cărți cadou de Black Friday

Black Friday continuă!

Dacă nu ai apucat încă să-ți înoiești stocul de cărți, acum e momentul. Pe Litera, Black Friday continuă cu reduceri de până la 90% și cărți cadou în fiecare zi în perioada 16-22 noiembrie. Asta da oportunitate!

Nu numai că ai ocazia să dai un preț mai mic pe cărțile alese, dar primești și o carte cadou la comenzi de peste 99 de lei. Iar transportul este gratuit la cumpărături de minim 149 de lei.

Ce cărți cadou poți primi în fiecare zi?

16 Noiembrie: CURAJUL DE A FI FERICIT de Ichiro Kishimi, Fumitake Koga – sfaturi simple, dar în același timp profunde, pentru a ne demonstra că și noi putem găsi fericirea. O perspectivă profundă despre cum să‑ți trăiești viața cu mai mult curaj și cum să‑ți găsești fericirea de‑a lungul acestei călătorii. La fel ca în Curajul de a nu fi pe placul celorlalți, și în cartea de față vom urmări dialogul socratic dintre un filosof și un tânăr.

17 noiembrie: POVESTI DE AUR. Cele mai frumoase povești ale copilăriei – Crăiasa Zăpezii • Lebedele sălbatice • Rățușca cea urâtă • Albă ca Zăpada și cei șapte pitici • Scufița Roșie • Amnarul Croitorașul cel viteaz • Cenușăreasa • Degețel • Frumoasa din pădurea adormită • Motanul încălțat • Piele-de-Măgar Darurile zânei • Fluierașul din Hamelin

18 noiembrie: 50 DE CLASICI. SPIRITUALITATE de Tom Butler-Bowdon – comentarii pline de miez pe marginea scrierilor atemporale dedicate spiritualității și referitoare la descoperire și iluminare interioară.

19 noiembrie: MAI FIERBINTE CA FOCUL de Jennifer Armentrout Layla – în vârstă de 17 ani, Layla și-ar dori să fie o fată ca oricare alta. Pe jumătate demon, pe jumătate gargui, Layla poate însă ucide printr-un singur sărut pe oricine are un suflet. Inclusiv pe Zayne, de care e îndrăgostită de când se știe.

20 noiembrie: VINDECAREA COPILULUI INTERIOR de Stefanie Stahl – Cu ajutorul exercițiilor practice pe care le propune autoarea, îți vei vindeca rănile sufletești, îți vei descoperi resursele și vei găsi răspunsurile la întrebările pe care ți le-ai pus întotdeauna.

21.11 Pachet 3 cărți din seria Micii mei eroi (cărți pentru copii) – Charles Dickens, Michelangelo Buonarroti și Albert Einstein.

22 noiembrie: PACIENTUL de Jasper DeWitt Joseph M. – este cel mai vechi şi cel mai bizar pacient al unui spital de psihiatrie din New England. Nou-sosit în spital, împotriva tuturor avertismentelor și interdicțiilor, tânărul medic psihiatru Parker H. are ambiția de a-l vindeca pe pacientul care nu a putut fi încă diagnosticat. La prima vedere, Joe pare perfect rațional, coerent și chiar charismatic. Și tocmai de la charisma lui pornește dezastrul. Dar care ar fi puterea lui Joe asupra celorlalți dacă aceștia nu ar avea propriii demoni, propriile spaime și coșmaruri?

Vreau o carte cadou!

Haideţi să ne întâmpinăm mereu unul pe altul cu zâmbete, pentru că zâmbetele sunt începutul iubirii.

Maica Tereza

Spread the love

5 comentarii la „Cărți cadou de Black Friday”

  1. Pingback: Darknet Seiten

  2. Pingback: order psilocybe cubensis spores usa

  3. Pingback: Dark0de Market

  4. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *