Sari la conținut

Ce mai citim în weekend?

Noiembrie e o lună posomorâtă care ne îndeamnă la o călătorie către sine. Soarele se odihnește după norii gri, iar singurele raze de lumină sunt cele petrecute cu noi, cu subtilitățile ființei noastre.

Dar e plăcut. E plăcut să ne desccoperim ca pe o carte nouă, cu file albe pe care să ne rescriem povestea. Cu aminitiri frumoase, glume bune și vise împlinite. Cu speranță. Căci speranța nu ne-o ia nimeni indiferent de încercările la care suntem supuși.

Așa că vă invit să vă redescoperiți pasiunile și să vă întoarceți la sinele vostru. Să vă oferiți timpul de care aveți nevoie pentru a vă reseta. Să meditați. Să citiți. Să vă autoconștientizați. Puternici, autentici și intacți. Să vă odihniți într-un fotoliu călduros cu un ceai cald și o carte bună. Meritați!

Răsfățați-vă cu cele mai interesante cărți care să vă ofere libertatea de care aveți nevoie acum. Profitați de reducerile de Black Friday și dați frâu imaginației să călătorească prin lectură.

Dar ce mai citim în weekend?

Pe Litera, Black Friday continuă cu reduceri de 90% și cărți cadou în fiecare zi.

Iar pe Elefant, există un maraton de reduceri de până la 80% la cărți pentru întreaga familie – ficțiune, non-ficțiune, cărți pentru copii și jocuri amuzante.

Librex oferă reduceri de până la 70% la cele mai captivante seturi de cărți din toate categoriile – dragoste, thriller, dezvoltare personală, psihologie practică.

Învață de la ziua de ieri, trăiește pentru ziua de azi și speră pentru ziua de mâine.

Albert Einstein

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin