Sari la conținut

Competiția SuperBLog. Intră în competiție cu tine

Cel mai mare rival ești tu însuți. Trebuie să te cucerești pe tine înainte să-i cucerești pe ceilalți, spunea nimeni altul decât John Maxwell, lider și coach internațional.

Competiția SuperBlog se adresează tuturor celor care dețin un blog și doresc să evolueze din punct de vedere al scriiturii. Așadar dacă ai un blog și îți place să scrii, SuperBlog este metoda ideală de a te face cunoscut în lumea bloggerilor. Dar în primul rând, intri în competiție cu tine și înveți să te exprimi mai eficient prin exercițiu.

Chiar dacă în România blogging-ul nu reprezintă încă o sursă de venit așa cum e în America, se știe deja că Marketingul Digital este o unealtă esențială pentru brandurile care doresc notorietate. Trăim într-o eră digitală în care dacă nu apari în căutările Google, nu ești important. Prin urmare, promovarea prin conținut a devenit o soluție de marketing în trend.

Scrisul este talentul tău?

Fiecare dintre noi are un talent pe care uneori îl descoperim din timp, alteori mai târziu. Iar dacă nu l-ai descoperit încă, fă-ti timp pentru pasiuni și activități voluntare. Căci talentul se află ascuns întotdeauna printre pasiuni, și nicidecum printre obligații. Dacă scrisul este una dintre pasiunile tale, atunci poate fi chiar talentul tău. Poate obișnuiai să ții un jurnal în copilărie sau scriai poezii. Oricare ar fi forma de manifestare, dă-ți voie să revii la ceea ce îți plăcea să faci când erai mic.

Iar dacă nu ai avut niciodată o atracție pentru scris, încearcă acum, căci niciodată nu e prea târziu. Ia o foaie de hârtie și scrie-ți gândurile care te macină în prezent. Scrie în fiecare zi câte puțin până ajunge un obicei. Indiferent că ești talentat sau nu, terapia prin scris este benefică pentru starea emoțională. Scrisul poate evidenția răni refulate și în final vindecă prin conștientizare și descărcare.

Promovarea prin conținut – sfaturi pentru a scrie cu inteligență

Promovarea prin conținut presupune prezentarea unui produs sau a unui serviciu într-un mod subiectiv. Blogging-ul înseamnă creativitate. Iar tot ce este creație este emoție. Nimic nu se vinde fără emoție. Așadar, dacă faci parte din lumea bloggerilor și vrei să te faci auzit, mai întâi ascultă-te tu! Identifică vocea ta interioară și scrie cu sinceritate folosindu-te de povestea ta personală.

Nu contează cine te citește, tu scrie ca pentru un public numeros. Oferă informații reale și adresează-te ca și cum și tu însăți te afli printre spectatori. Apoi citește obiectiv și analizează-ți reacția. Îți place ce-ai citit? Are impact informația oferită?

„Scrie cu sufletul tău și recitește cu sufletul altora.

Nicolae Iorga

Nu te aștepta să fii plăcut de toată lumea, dar cu siguranță informația ta va fi utilă pentru anumite persoane. Acum sau în viitor. Scrisul poate fi amprenta ta istorică, este ceea ce lași în urmă. Căci un conținut valoros va fi apreciat chiar și peste ani.

De asemenea, scrisul denotă o latură a personalității tale. Așadar, fii coerent în exprimare și liniar cu valorile tale. Nu judeca pentru a nu fi judecat, și folosește un limbaj onorabil indiferent de nișa blogului.

Fii unic și original. Nu ești singurul blogger din România, dar poți ieși în evidență printr-o identitate aparte. Folosește-ti personalitatea în folosul celorlalți și adaugă un plus de valoare prin creația ta.

Fii tu însuţi, toţi ceilalţi sunt deja luaţi.”

(Oscar Wilde)

Nu-ți fie teamă să greșești. Nu există înfrângeri, ci doar lecții de viață. Odată ce intri în lumea bloggerilor, vei fi expus unui auditoriu care nu întotdeauna va accepta ceea ce spui. Scrisul înseamnă eliberare, confesiune prin care poți atrage sau poți îndepărta. Fii deschis la critică și nu-ți pierde curajul de a fi autentic.

Descoperă-ți talentul

Competiția de toamnă SuperBlog 2021 te invită să-ți descoperi talentul, și odată descoperit să-l valorifici. Competiția se desfășoară între 1 octombrie – 2 decembrie 2021, iar înscrierile s-au deschis pe 1 Septembrie. Intră în competiție și pregătește-te să evoluezi, căci comparația nu este între tine și ceilalți, ci între ceea ce ești și ceea ce devii.

Așadar, completează formularul de înscriere și descoperă-ți talentul!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin