Sari la conținut

Competiție de primăvară pentru bloggeri

Începutul primăverii a dat startul competiției SuperBlog Spring 2021! Iar eu sunt pregătită să particip. Am descoperit această competiție în toamnă și am participat cu entuziasm la majoritatea probelor.

A fost o perioadă antrenantă, intensă și plină de lecții. Dacă până atunci am participat la concursuri lejere la care obișnuiam să fiu în top, SuperBlog m-a învățat despre ce înseamnă să fii cu adevărat într-o competiție. Blogosfera românească este în continuă creștere, iar acest concurs este accesibil tuturor bloggerilor cu o activitate mai lungă de trei luni.

SuperBlog m-a învățat să fiu mai creativă și să respect deadline-uri scurte. Totodată mi-am lărgit domeniul și m-am dezvoltat și pe alte nișe. Am descoperit că îmi place să scriu despre viața de zi cu zi, despre modă și despre diferite produse pe care le-am încercat. Cele mai mari note le-am avut în domeniul modei și astfel am început să scriu mai mult în această direcție. Mi-am cunoscut asftel limitele și mi-am antrenat modul de a scrie. Am învățat totodată să fiu selectivă, să scriu cu mai multă sinceritate și să-mi dezvălui părerile personale într-un mod asertiv.

După competiția din toamnă am simțit că am pierdut un prieten. Aveam prea mult timp liber și prea puține provocări. Mă obișnuisem atât de mult cu scrisul, cu deadline-uri, cu subiecte noi încât imediat ce am aflat de SuperBlog Spring am început a urmări probele cu multă curiozitate. Abia așteptam o probă care să mă provoace, să mă intrige, să mă ambiționeze. Și iată că a venit timpul!

Îți plac și ție provocările? Hai în comunitatea SuperBlog Spring 2021!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin