Sari la conținut

Cum poți atrage ajutorul divin?

Atrage ajutorul divin. Decodifică secretul ascuns al vieții de Theona Balan este o carte motivațională care te va ajuta să ai încredere în tine. Scrisă din perspectivă personală, cu lecții învățate pe propria piele, cartea este un omagiu adus legilor universale și credinței în Dumnezeu.

Autoarea te invită să-ți asculți inima, să-ți trăieșți visurile și să nu renunți niciodată la tine.

Dar cine este autoarea?

Theona Balan este Trainer, Coach, mamă, autoare de cărți și creatoarea comunității www.femeiadesucces.ro.
Theona organizează ateliere de grup și adună femei din țoață tara pentru a transmite energie pozitivă, bucuria de a fi și metode spirituale de autocunoaștere.
Lucrează de peste 10 ani în domeniul dezvoltării personale și este o inspirație în comunitate. Promovează feminitatea, căutarea sinelui și puterea minții prin manifestare.

Cum este structurată cartea?

Încă din primele rânduri, autoarea te întâmpină cu povești personale, cu experiența ei în Țara Sfântă și apoi te plimbă prin Bali, prin sufletul civilizației locale. Iar în final te îndreaptă către tine. Cu răbdare, cu povețe și cu metode eficiente pentru a atrage ajutorul divin.

Mi-a captat atenția cu preponderență vocea înțelepciunii reprezentată în carte de către bunica sa și principiile pentru o viață împlinită.

“Să iubești cu adevărat înseamnă să gravitezi în jurul împlinirii celuilalt. Pentru asta trebuie să te conectezi cu celalalt. Să îl simți. Să știi de ce are el nevoie, nu să îi oferi ce crezi tu că ți-ar plăcea să primești. Iar el, la rândul lui, trebuie să te simtă pe tine. Pentru asta, draga mamei, trebuie să vă descoperiți permanent, pentru că, oamenii se schimbă și la fel se întâmplă și cu nevoile lor.”

Vei găsi de asemenea tehnici și ritualuri care să te suștină pe drumul transformării, afirmații pentru a atrage ajutorul divin și pasi de acțiune.

De ce merită să o citești?

Atrage ajutorul divin nu este o carte științifică menită să le știe pe toate. Ci din contra, este o carte care te invită să gândești pentru tine, să iei decizii și să acționezi în direcția ta.

Autoarea ne îndeamnă la trăire, conștientizare și schimbare prin propria ei experiență de viață. Ne oferă soluții experimentate și propuneri pentru o viață împlinită. Cartea depășește granițele teoriei, fiind o metodă practică de a face schimbarea necesară. Scriitura este una simplă, fluentă, accesibilă oricui.

Pentru mine a fost un reminder de bun augur, o trezire din tumultul cotidianului. O recomand pentru a simți recunoștință, abundență și ajutorul divin în fiecare clipă a vieții.

Vezi aici mai multe cărți ale autoarei.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin