Sari la conținut

Cum să fii în sigurantă? Testarea rapidă antigen pentru detectarea virusului Covid-19

Anul 2020 a fost un an răscolitor pentru întreaga lume. Cele mai insuportabile consecințe ale pandemiei mondiale au fost nu numai pierderea sănătății, dar și izolarea socială extremă.

Vorba din popor Sănătoși să fim a câștigat o semnificație mai importantă ca niciodată. Însă totodată ne-a izolat de multe persoane dragi, ne-a îndepărtat de rude apropiate și ne-a transformat adeseori în oameni egoiști și reci. Iubește-ti aproapele ca pe tine însuți a devenit o regulă nesăbuită și chiar ignorată într-atât încât ezităm să dăm o mână de ajutor celor nevoiași din frica de a ne îmbolnăvi.

Noile dogme și doctrine au construit ziduri în jurul emoțiilor și a sentimentelelor umane aproape pănă la anulare. Prieteniile au fost testate aprig, iar familiile au fost segmentate și înstrăinate. Deși situația pandemică e una globală, rezultatul logic de solidaritate lipsește cu desăvârșire. Suntem solidari în singurătatea noastră… și cam atât.

Umanitatea a fost grav afectată nu numai la nivel fizic, dar și moral, social și mai ales emoțional. Oamenii nu se mai ating, nu se mai îmbrațișează, nu se mai privesc, nu își mai zâmbesc. Oamenii se evită, se alungă, se înlătură…

Mi-e dor să îmbrățisez o persoană dragă fără să îmi fie frică pentru ea, sau pentru mine… Să îmbrățișez cu adevărat, fără niciun gând negativ, cu drag, puternic, fără grabă.

Mi-e dor să-mi vizitez bunicii fără să mă gândesc că i-aș putea pune în pericol.

Mi-e dor să îmi fie cerută prezența fără a fi întrebată dacă sunt bine.

Mi-e dor să ajut sau să fac parte din viața altora fără a fi restricționată.

Mi-e dor să merg la biserică fără să fiu îndepărtată la cel puțin 1.5 metri.

Mi-e dor să fac parte dintr-un grup fără a fi un număr.

Mi-e dor să fiu Om, nu o statistică.

Mi-e dor să strănut, să tușesc, să respir fără a ieși în evidență.

Mi-e dor să trăiesc fără frică.

Mi-e dor să fim liberi.

Dar cel mai tare mi-e dor de oameni. Si de puterea lor de a iubi necondiționat.

Acum avem o soluție pentru a evita toate aceste situații neplăcute de a fi izolați, împinși, ignorați sau dați la o parte. Una dintre ele este metoda de testare rapidă antigen pentru detectarea virusului Covid-19.

Care sunt avantajele testării rapide antigen?

Avantajele testării rapide antigen sunt rapididatea testului (în 10 minute), eficiența (specificitate relativă>99.9%, sensibilitate 96,17%, acuratețe 98,79%) și prețul scăzut (mai mic decât testele de pe piață). La Medplaza se găsește unul dintre cele mai noi teste de testare a coronavirusului – Test Rapid Antigen Realy Tech. Acest test rapid poate indica infecția și în cazul persoanelor asimptomatice și conține 5 dispozitive de testare.

Iar procedura de testare este extrem de simplă. Se recoltează o secreție nazală cu ajutorul unui tampon sterilizat. Oricine poate realiza această testare la nevoie, însă pentru rezultate optime este recomandată testarea de către un cadru medical. Iar în 10 minute apare rezultatul pe un dispozitiv de testare. Testul antigen se poate comanda mai exact de pe medplaza.ro cu un preț sub nivelul pieței.

Conține:

 •          5 dispozitive de testare
 •          5 soluții tampon
 •          Doză cu filtru
 •          Tub de extracție
 •          Suport tub
 •          Tampon de extragere a probelor

Testarea rapidă oferă libertate de mișcare și posibilitatea împlinirii visurilor de mult plănuite. Iar rezultatul imediat previne pierderea unor sărbători importante și anulează frica de a fi în pericol sau de a-i pune pe ceilalți în pericol.

Poate că anul 2021 ne va întâmpina cu și mai multe soluții, cu iubire și cu speranță. Abia aștept să îmbrățișez fără a fi respinsă, să călătoresc fără restricții, să respir liber și să adun amintiri, zâmbete, priviri sincere (nu pe furiș), prieteni mai mulți la un loc, lecții mai ușoare și emoții. Abia aștept să fim din nou în siguranță!

Ce gândim, ce ştim sau ce credem este de mică importanţă. Singurul lucru care contează este ce facem…

John Ruskin

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
  0
  Cosul tau
  Upss..cosul tau e golHai in magazin