Sari la conținut

De ce coaching?

Pentru că se focusează mai mult pe prezent și pe schimbarea de care avem nevoie azi, aici și acum.

Pe obiective care pun în mișcare motorul vieții acceptând trecutul și priind viitorul. Nu putem schimba ce-a fost, dar putem crea ce va fi.

Pe claritate, pentru că atunci când știm ce vrem și ce simțim, putem face cu adevărat o schimbare. Nu putem schimba nimic din ce nu cunoaștem. Abia după ce identificăm problema, începe transformarea.

Pe arta de a pune întrebări eficiente care evidențiază cauza reală. Adeseori ne limităm la frici ireale, fără să ne dăm seama de fapt de proveniența originală. Ne spunem povești în care fie suntem eroi, deși ne stingem pe dinăuntru, fie suntem victime, deși avem puterea oricând să ieșim din cercul suferinței. Dar prin întrebările potrivite putem elimina obstacolele neconcludente și ne putem focusa pe soluții.

Deci, da, azi sunt Coach Relațional și sunt onorată să colaborez cu oameni care doresc să facă o schimbare în viața lor, să-și dezvolte stima de sine, să gestioneze mai ușor emoțiile negative și să construiască relații autentice.

Procesul transformațional nu e ușor, răscolește, apasă și dezechilibrează. Dar mai bine o perioadă scurtă de tranziție, și apoi o viață echilibrată, decât toată viața în întuneric.

Sunt Veronica Gavril, Coach Relațional, și te felicit că ai început să lucrezi cu tine. Te felicit că ai devenit mai conștient/ă de tot ce ți se întâmplă. Te încurajez să continui indiferent de obstacole, căci vei ajunge apoi la liman. Ești mai mult decât crezi!

Te felicit pentru că ești. Te felicit pentru că ai ales să devii. Te felicit pentru că ai puterea să lupți. Te felicit pentru că ai acceptat să te confrunți. Te felicit pentru că recunoști. Te felicit pentru că accepți că nu ești unde trebuie. Te felicit pentru că te îndoiești. Te felicit pentru că încerci. Te felicit pentru că începi acest proces. Te felicit pentru că simți. Te felicit pentru că vrei mai mult. Te felicit pentru curaj. Te felicit pentru voință.

Eu cred că vrei dacă tu poți. Încearcă și vei reuși. Caută și vei găsi. Îndoiește-te și te vei lămuri. Am încredere în tine!

Dă-mi voie să-ți fiu alături în tot acest proces transformațional! Programează o ședință de coaching și află ce pot face mai exact pentru tine. Cum te pot ajuta să faci schimbarea de care ai nevoie, cum să te cunoști mai bine, cum să te exprimi liber și cum să capeți mai multă încredere în tine.

Vezi aici mai multe detalii sau scrie-mi pe whatsapp la 0743420055.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin