Sari la conținut

Cum să trăiești o viață abundentă și împlinită?

Cum să atragi abundența în viața ta? De ce este important să facem o curățenie în subconștient înainte să acționăm? Care sunt convingerile care ne pot ajuta să atingem succesul? Care sunt Legile Universale ale abundenței?

Toate aceste răspunsuri le-am descoperit în cartea lui Florin Păsat „Wow. Noul ghid ca să trăiești acum o viață abundentă și împlinită”.

Abundența este un subiect care ne-a stârnit interesul dintotdeauna. Cine nu vrea să aibă o viață abundentă și împlinită? Da, abundența poate fi definită și interpretată diferit, dar cu toții ne-o dorim. Vei găsi tot felul de formule ale succesului, cursuri, webinarii și cărți cu același subiect.

Dar adevărul este că abundența nu înseamnă doar studiu, ci mai degrabă practică, perseverență și înțelegerea corectă a acestei noțiuni.

Iar Florin Păsat, Coach, Trainer și Speaker explică foarte clar cum să atragem abundența prin instrumente și exerciții practice, accesibile tuturor.

Pentru ca obiectivul să fie atins sunt necesari câțiva pași esențiali:

 1. Stabilește intenția – care să te vizeze doar pe tine, la persoana întâi, timpul prezent, într-un mod pozitiv, clar și cu argumente.
 2. Curăță subconștientul – care sunt convingerile tale despre bani, oameni bogați sau succes? Identifică mai întâi convingerile negative și apoi înlocuiește-le cu afirmații constructive.
 3. Acționează zilnic – fă în fiecare zi o activitate în direcția intenției tale. Citește o carte, un podcast, etc.
 4. Perseverează – caută soluții care să funcționeze pentru tine, încearcă mai multe metode și nu renunța indiferent de obstacole.
 5. Îndrumare – cere ajutorul unui specialist sau urmează un curs.

O viață abundentă și împlinită este dreptul tău prin naștere. Florin Păsat

Mi-a plăcut ideea de la care a plecat autorul, aceea de curățare a subconștientului. Pentru că într-adevăr, în calea fericirii noastre stau adeseori criticile interne, convingerile preluate, vocile înregistrare și multe programe dăunătoare.

Dacă am trăit într-un mediu în care erau multe certuri din cauza banilor, atunci în subconștientul nostru s-au format convingeri negative despre bani care azi ne pot sabota intenția de a trăi o viață abundentă. „Oamenii se ceartă de la bani”, „Banii nu aduc fericirea”, „Banii despart familiile”, etc. sunt convingeri sabotoare care contraatacă intenția unei vieți abundente.

Prin urmare, este necesară identificarea tuturor situațiilor asociate cu subiectul nostru de interes, și gestionarea tuturor emoțiilor și credințelor. Abia apoi ne putem folosi de Legile Universale pentru a atrage abundența. Care sunt și cum funcționează vei descoperi în cartea „Wow. Noul ghid ca să trăiești acum o viață abundentă și împlinită”.

Cartea menționată este un ghid de dezoltare personală care poate fi aplicat în orice domeniu. Fie că-ți dorești rezultate profesionale mai bune, venituri mai mari sau relații armonioase, cartea aceasta îți poate fi un ajutor de nădejde. Autorul oferă explicații studiate și argumente personale care te pot motiva îndeajuns încât să-ți atingi orice obiectiv.

Atrage și tu o viață abundentă prin recunoștință, curățarea subconștientului, clarificarea intențiilor tale și gestionarea emoțiilor cu ajutorul acestui ghid practic.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
  0
  Cosul tau
  Upss..cosul tau e golHai in magazin