Sari la conținut

Despre blogging și SuperBlog

  • Lifestyle

În ultima perioadă am avut ocazia să vorbesc despre cărți, blogging și promovare în mediul online mai mult ca oricând. Acum 7 ani când am creat un site, nu am știut exact ce presupune această călătorie și nici ce destinație presupune.

În timp, am creat articole de lifestyle, recenzii de cărți, recomandări de produse și branduri, iar apoi m-am focusat mai mult pe dezvoltare personală și articole motivaționale. În pandemie mai ales, scriam chiar și 5 articole pe săptămână și treptat, în 2 ani, am ajuns la peste două mii de urmăritori.

De curând am apărut și la știrile protv cu un interviu despre blogging și despre promovarea cărților în mediul online și m-am bucurat foarte mult că pot vorbi despre asta. Într-o lume în care totul trece și nimic nu durează, îmi place să cred că scrisul și cărțile sfidează timpul. Prin scris rămânem cumva în istoria comunității online și dăm glas pentru eternitate amintirilor noastre. Iar prin cărți transmitem mai departe mesaje și lecții de viață.

Sunt recunoscătoare că trăim într-o lume care ne oferă acces la informații și la mediul online într-atât încât să alegem ceea ce este mai bun pentru nevoile și dorințele noastre. Atât ca blogger, cât și ca ambasador de brand. Trăim într-un univers plin de abundență și complexitate, în care este loc pentru toți și toate, ceea ce uneori ne poate îngreuna procesul de decizie. Și cred că una din atribuțiile bloggerilor este tocmai de a facilita promovarea online și răspândirea informației.

De aceea, în fiecare an particip la SuperBlog – o competiție plină de provocări între bloggerii din toată țara și nu numai. Toamna aceasta competiția a început pe 1 septembrie și iată-mă. Mă înscriu cu drag la SuperBlog pentru a scrie despre produse și branduri care ne fac bine. Voi fi selectivă și voi încerca să revin cu articole relevante din categoria lifestyle, sănătate sau cărți.

Stați pe aproape, începe storytelling la puterea SuperBlog 2022!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin