Sari la conținut

Fii fericit acum – călătorie către comorile prezente în jurul tău și în tine

Fii fericit acum – călătorie către comorile prezente în jurul tău și în tine de Irina Vasilescu este o incursiune în subconștientul uman în care binele și frumosul predomină. Autoarea reușește să scoată la suprafață prin reflecții și conștientizare sămânța divină din ființa umană.

Prin gândurile înșirate în această carte am înțeles încă o dată că toți suntem copii ai Lui Dumnezeu, iar paradisul e chiar aici lângă noi. Suntem mai bogați decât credem, iar orice lipsă e doar o iluzie. Nu avem nevoie de nimic. Decât să deschidem ochii inimii și să ne bucurăm de fiecare clipă. Să ne bucurăm de fiecare răsuflare, mișcare sau vânt.

Avem puterea de a vedea, simți și obține ceea ce ne dorim. Condiția e să ne deschidem bine ochii, mintea și mai ales inima către lucrurile minunate și aparent invizibile care ne înconjoară. (Irina Vasilescu)

Irina Vasilescu este Trainer, Coach, autoare de cărți și antreprenoare. Dar dincolo de asta, Irina este un suflet sensibil, plin de iubire pentru viață și pentru oameni. Iar prin această carte, ea își împarte trăirile cu toți ceilalți ca într-o mare familie. Se dezbracă de frici, griji sau prejudecăți și dăruiește bucăți din lumea ei.

Venim din lumină. Chiar dacă uităm sau alegem să nu ne pese sau să nu credem, venim din lumină și suntem lumină.

Cartea aceasta e o colecție de lecții de viață, de gânduri constructive, de sfaturi și soluții de vindecare holistică. Irina vorbește despre puterea minții, despre diferite tipuri de terapii, despre importanța rugăciunii, despre efectele timpului petrecut cu tine, despre recunoștință și alte emoții înalte, despre acest Tot care ne înconjoară.

Dacă înveți să faci alegeri bune pentru tine, lumea aceasta, chiar aici și acum, poate deveni Paradisul pe Pământ!

Fiecare clipă este surprinsă cu iubire și conștientizare într-atât încât să evităm depresia și anxietatea atât de prezente în epoca actuală. Fii Fericit acum este o carte care te sprijină în această frumoasă călătorie numită Viață. Te ghidează către tine și te trezește din anonimat. Cu fiecare pagină citită devii mai viu, mai conștient, mai entuziasmat și mai dornic de cunoaștere și trăire. E o carte care te liniștește și îți creează aripi spre cele mai înălțătoare vise.

O găsești la Editura Floare de Iris.

Citește și Coaching – arta întrebărilor geniale.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin