Sari la conținut

Teoria apei. Mesajele ascunse din apă

O teorie nouă mi-a atras atenția: teoria apei care implică mesajele transmise de apă. Masaru Emoto, un cercetător științific din Japonia a dezvoltat această teorie în cartea sa „Mesajele ascunse din apă”.

Apa este o forță a vieții pentru că reprezintă 70% din corpul nostru. Deci omul este apă. Și are memoria existenței noastre. Dar mai presus de asta, memoria existenței Universului.

Apa ne învață că ceea ce știi cu inima ta este într-adevăr posibil. Voința noastră face să se poată. Ceea ce ne imaginăm în mintea noastră devine lumea noastră. Sufletul, sentimentele și vibrațiile au un efect în formarea cristalelor de gheață, iar apa dovedește importanța cuvintelor și a reacțiilor spontane.

Totul se află în continuă mișcare și vibrație, iar apa are capacitatea de a simți fiecare vibrație, oglindind astfel lumea de afară. Cei ce trăiesc o viață plină de iubire și sentimente pozitive, se vor găsi înconjurați de lucruri vrednice de iubit și vor ajunge să se bucure de sănătatea și fericirea pe care o caută. Dar cei ce emit semnale de ură, nemulțumire și tristețe vor ajunge să fie nesuferiți și ignorați.

O credință străveche spune că acolo unde este apă, este și viață. În Japonia, apa reprezintă un element sacru,
iar locul de unde izvorăște de un nivel energetic înalt, locul ideal pentru ridicarea unui altar.

De unde a apărut apa?

De unde a apărut apa probabil că este curiozitatea multora. Acum vreo 4,6 mld de ani, când s-a format
pământul, apa s-a transformat în aburi, s-a evaporat și a produs ploaia, formând astfel oceanele. Unii oameni de
știință afirmă că apa a ajuns pe această planetă sub formă de ghețari veniți din spațiu.

Japonezii, și nu numai, ne învață astăzi să tratăm apa cu respect. Apa reacționează la fiecare vibrație din Univers, negativă sau pozitivă și de aceea este important să ducem o viață curată, întru iubire. Pentru ca apa să creeze o lume sănătoasă și măreață.

Trupul uman este în esență apă, iar conștiința sufletul

Conform budismului, omul se naște cu 108 de dorințe lumești (atașamentul, gelozia, răutatea, etc.) care ne chinuie de-a lungul vieții. Și atunci cum ar trebui să abordăm emoțiile negative care par imposibil de evitat? Nimeni nu este întru totul liber de gânduri negative. Toți am moștenit de la strămoșii noștri o parte de negativism.

Pentru că orice sentiment negativ are un corespondent pozitiv, Masaru Emoto oferă ca soluție emiterea unor sentimente opuse celor negative. La fel cum nu există om fără fir de răutate în el, tot astfel nu există om rău până în măduva oaselor. Faptul că adăpostim în noi sentimente opuse ne face, pur și simplu, umani.

Gândirea pozitivă întărește sistemul imunitar și vindecă bolile trupești. Bolile nu sunt altceva decât rezultatul sentimentelor negative. Trupul uman este în esență apă, iar conștiința sufletul. Ideea principală este să ne păstrăm sufletul într-o stare pură, nepoluată, pentru ca apa să poată formă cristale superbe.

Fiecare dintre noi are puterea magică de a schimba lumea

Afectele și sentimentle noastre influențează lumea în fiecare clipă. Iar conștiința noastră are un rol fundamental în această creare a lumii. Fiecare dintre noi are puterea magică de a schimba lumea. Totul este intercorelat. Ceea ce faci tu acum, face și altcineva în altă parte. Dacă transmitem mesaje de iubire, undeva în lumea asta cineva se umple de iubire. Apa pe care o privești va rezona cu apa de peste tot, iar mesajul transmis va ajunge la sufletul tuturor oamenilor din lume. Ai grijă ca mesajele tale să fie constructive!

Apa ne îndeamnă să contemplăm mai profund asupra propriei noastre ființe, pentru că ea reflectă conștiința și
inima noastră. Dacă dorim să avem o viață frumoasă trebuie să bem apă proaspătă în fiecare zi. Și să fim atenți la ceea ce gândim, simțim, spunem pentru a nu influența negativ apa din interiorul nostru. Și implicit lumea întreagă.

Așadar, binele general începe cu binele individual. Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume. Începe primul pas cu tine.

Citiți și descoperiți mesajele ascunse din apă în cartea lui Masaru Emoto chiar aici.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin