Sari la conținut

Toamna și farmecul ei. Un spectacol al culorilor și al emoțiilor

Știu că primăvara este cel mai frumos anotimp, pentru că totul renaște și învie. Dar asta nu înseamnă că toamna nu are farmecul ei. Ar mai exista viață fără moarte? Renaștere fără final? Înviere fără schimbare? Nu ai cum să nu admiri peisajul sublim al lunii octombrie, în care natura este accesorizată cu cele mai intense culori. Cu cele mai neașteptate ploi și, de ce nu, cu cele mai imprevizibile temperaturi.

Iar când apare soarele, culorile prind și mai multă viață și totul pare un tablou mirific de Klimt. În care culorile predominante sunt cele aurii, cu mici nuanțe pierdute de verde și roșu. Cu tonuri de veselie și zâmbete, acoperite de lacrimile vieții și amintiri parcă din timpuri netrăite încă. Sau trăite de prea multe ori…

“Toamna este a doua primăvara când fiecare frunză este o floare.”

Albert Camus

Toamna – o invitație la spectacolul naturii

Dar cum nimic nu durează, nici fericirea și nici necazurile, și frumusețea lunii octombrie are un final. Iar acel final se numește noiembrie, cu surprize diferite și #vreme rece. Așa că vrem nu vrem, ne adaptăm. Pentru că asta facem noi, oamenii, supraviețuim oricăror circumstanțe și reușim să ne adaptăm celor mai imprevizibile situații.

De data aceasta însă un mic ajutor vine și din partea magazinului Decathlon prin #colecția de toamnă cu produse la #prețuri mici denumite Produse Prim Preț Tehnic. Mai exact, produse cu cel mai mic preț din fiecare categorie dedicată unui sport, concepute pentru practică ocazională și ideale pentru descoperirea unui sport nou. Aceste produse oferă un raport preț-calitate foarte bun, garanție minim doi ani și promit o experiență sportivă de calitate accesibilă tuturor. Pentru ca bucuria toamnei să fie totală, lipsită de disconfort sau pericol de boală.

Așadar, vremea rece nu înseamnă stat în casă. Natura ne invită să o explorăm și totodată să o admirăm. Iar dacă locuiți undeva printre blocuri cu atât mai mult vă provoc să ieșiți în natură pentru a admira cea mai frumoasă capodoperă – lumea întreagă. O ieșire la munte chiar ar fi o idee splendidă pentru a participa cu adevărat la spectacolul toamnei, cu dans de frunze și adieri de soare.

Dans și joc în mijlocul naturii

Indiferent că veți escalada un munte, o simplă plimbare printr-un parc sau sport în aer liber, pentru a vă bucura cu adevărat de culorile toamnei, veți avea nevoie de încălțăminte impermeabilă cu #aderență și confort. Și nu uitați să colecționați cele mai frumoase frunze, pentru a le folosi ca semn de carte sau ca inspirație pentru tablouri proprii. Iar dacă veți fi însoțiți de cei mici, atunci o ploaie de frunze îi va amuza cu siguranță.

Nu există #sport în aer liber mai eficient și mai distractiv decât jocurile spontane cu cei mici. În care bucuria vieții se împletește armonios cu vremea rece și culorile toamnei. Echipați adecvat, cu rucsac de drumeție și haine călduroase, copiii vor petrece timp de calitate și momente memorabile. Iar natura vă va oferi tot ce are ea mai de preț – sănătate, energie și speranța într-un viitor mai bun.

Căci nu-i așa, orice ieșire în aer liber e ca o conștientizare a esenței divine care sălășluiește în Univers, atât în ceea ce ne înconjoară, cât și în noi – oameni muritori la trup, dar eterni în spirit.

”Toamna – ultimul și cel mai frumos zâmbet al anului”.

William Cullen Bryant

Iar dacă vă faceți griji de ploi neanunțate, o geacă cu glugă la preț accesibil vă va salva de răceli nedorite. De asemenea, este recomandat și un polar călduros care asigură #respirabilitate și alungă senzația de vreme rece. Astfel, o zi în natură se va finaliza doar cu efecte benefice atât pentru organism, cât și pentru suflet.

Toamna este despre jocul emoțiilor, cântecul bucuriei și iubirea pentru frumos. Foșnetul culorilor trezește la viață și cel mai insensibil suflet. Așadar, nu vă lăsați copleșiți de vremea rece, bucurați-vă de toamnă ca de ultima clipă. Pentru ca apoi, orbiți de întunericul vieții, să vă amintiți de culorile existenței.

”Îți trebuie o mare doză de insensibilitate ca să faci față toamnei.”

Emil Cioran

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin