Sari la conținut

Top 100 cele mai citite cărti în 2020

În curând ne vom lua rămas-bun de la 2020 și treptat vom culege roadele acestui an plin de provocări. Cu toate că am avut un an mai dificil avem foarte multe motive pentru care să fim recunoscători.

Suntem recunoscători pentru că am ajuns până aici – vii și sănătoși, pentru existența celor dragi care ne iubesc și ne acceptă așa cum suntem – imperfecți, dar unici și pentru toate lucrurile pe care le-am trăit și învățat.

Cărțile ne sunt și ne-au fost prieteni care ne-au dezvăluit lumi extraordinare, aventuri incredibile și personaje exemplare. Dar care sunt cărțile care ne-au ținut companie în 2020 în momente de singurătate, de relaxare și de evadare dintr-o realitate uneori neplăcută?

Editura Litera a pregătit un top 100 cele mai citite cărți în 2020 care astăzi au reducere de până la 60%. Iar eu îți recomand:

Recenzie Maestrul și Margareta aici.
Recenzie Pacienta tăcută aici.

Comenzile peste 149 de lei primesc cadou volumul Povești de aur. Cele mai frumoase povești clasice de la Disney în valoare de 59,90 lei, precum și transport gratuit. Pentru comenzi mai mici transportul este de 14.90 de lei.

Vezi 100 cele mai citite cărți în 2020

Asta e condiția ființei: viața, nu durata vieții.

Ion Luca Caragiale

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin