Sari la conținut

Vrei cărți la prețuri mici?

Dacă vrei cărți la prețuri mici atunci vino la Maratonul Reducerilor de 70% pe site-ul Litera. Maratonul începe de azi, 14 octombrie până pe 18 octombrie. În plus, primești o carte cadou în fiecare zi.

Pe locuri, fiți gata start!

Astăzi primești cartea cadou Moarte pe Nill de Agatha Christie în valoare de 49.9 de lei. Dar nu uita, tu o primești cadou la o comandă de minim 99 de lei fără să plătești transportul. Da, ai citit bine. Transportul este gratuit!

Vreau cartea cadou!

Apoi, pe 15 octombrie primești gratuit cartea Un cântec pentru tine de Sarah Dessen.

„Un cântec pentru tine este o poveste de dragoste modernă, narată de o adolescentă cinică, în care sunt împletite cu măiestrie momentele amuzante și cele dramatice, traume ale adolescenților de peste tot.“ Publishers Weekly

Vineri, pe 16 octombrie primești gratuit cartea Rețeaua Alice de Kate Quinn.

Rețeaua Alice aduce în prim-plan curajul trecut sub tăcere al spioanelor din Primul Război Mondial, reușind să creeze un echilibru perfect între intriga plină de forță, detaliile istorice descrise cu minuțiozitate și personajele viu creionate… O ficțiune istorică desăvârșită – palpitantă, tulburătoare, o adevărată revelație.“ Jennifer Robson

Iar sâmbătă, 17 octombrie, primești gratuit cartea Mica enciclopedia Lykke de Meik Wiking.

Nimeni nu ştie mai multe despre fericire – în daneză lykke – decât Meik Wiking, director al Institutului de Cercetare a Fericirii din Copenhaga şi autor al senzaţionalului bestseller Mica enciclopedie Hygge. Dar el crede că, deşi putem învăţa de la danezi despre cum să îţi găseşti împlinirea, cheile spre fericire se află, de fapt, răspândite pe tot globul.

Duminică, 18 octombrie, Maratonul Reducerilor se încheie cu cartea cadou De ce eu, de ce așa, de ce acum de Robin Norwood.

Autoarea ne învață cum să discernem care este menirea sufletului, dincolo de confruntările noastre cu adversitățile, și ne dă puterea de a ne controla propriul destin, de a trăi o viață mai bună și de a ne vindeca până și cele mai adânci răni sufletești.

Intră pe site și vezi reducerile!

Comunicarea înseamnă talentul de a înţelege că nu suntem la fel. Octavian Paler

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin