Sari la conținut

Cadouri personalizate – cartea cu 100 de motive pentru care te iubesc

Îmi place să fac cadouri. Dar nu oricum sau de oriunde. Pentru mine, cadourile sunt o artă. Pentru că ascund emoții, gânduri, părți din dăruitor, timp, asocieri și amintiri. Așa am ajuns să le creez și să fac produse personalizate pentru diverse ocazii.

Iar pentru Valentine’s Day am creat o carte cu 100 de motive pentru care te iubesc. Mi-a venit această idee acum 13 ani când mi-am cunoscut soțul. Atunci am improvizat niște bilețele și i-am scris tot ceea ce îmi place la el, momentele noastre preferate, gesturi memorabile, evenimente care ne-au declanșat iubirea, părți din el pe care le consider unice, părți din noi pe care le ador și multe alte motive pentru care suntem azi împreună.

A părut poate un gest pueril și romantic, dar pe parcurs mi-am dat seama că toate acele motive ne consolidează relația. Tot ceea ce mi-a plăcut la început e important de menținut și de încurajat pentru ca iubirea să rămână la cote înalte. Iar pentru ca aceste motive să supraviețuiască e necesară identificarea, conștientizarea și, din când în când, repetarea lor. Fie că e Ziua Îndrăgostiților, fie că e orice altă zi, amintirea acestor motive ne fac să zâmbim și să ne reconectăm sufletele.

Azi avem slujbe diferite, 2 copii, responsabilități, datorii, firme de administrat, proiecte și griji cotidiene. Avem multe alte lucruri pe care atunci nu le aveam și care poate uneori ne îndepărtează de la esential. Dar noi suntem la fel. Noi 2 împreună creștem în fiecare zi și învățăm unul de la altul. Poate pentru că știm acele motive ca pe poezia sufletului nostru sau poate pentru că suntem…

Cert este că motivele au rostul lor. Și avem mare nevoie de ele ca să ne amintim, dincolo de tumultul existential, ce este cu adevărat important și cine suntem noi, dincolo de măștile sociale și responsabilitățile externe.

Iar motivele ne amintesc destul de clar că înainte să fim părinți, suntem iubiți. Înainte să fim soți, suntem parteneri de viață. Înainte să „facem”, noi mai întâi „suntem”. La început a fost iubirea. Și tot ea a rămas și acum. Și-o „educăm” împreună ca pe cel mai important copil al nostru. Pentru ca apoi, și copiii noștri să iubească la fel, să dăruiască din suflet și să preia modele pozitive.

Iar azi, acele bilețele s-au transformat într-o carte cu 100 de motive pentru care te iubesc pe care o păstram la loc vizibil pentru a o răsfoi oricând.

Așadar, dacă vrei și tu să-ți conștientizezi iubirea mai mult decât o faci deja, poți comanda o carte cu 100 de motive pentru care te iubesc pe whatsapp la 0743420055. Sau vezi aici mai multe produse personalizate.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin