Sari la conținut

Ce mesaj ne transmite corpul nostru atunci când suferim de o boală

În Ascultă-ți corpul, prietenul tău cel mai bun, Lise Bourbeau ne vorbește despre relația dintre gânduri și afecțiuni. Care este cauza accidentelor și ce mesaj ne transmite corpul nostru atunci când suferim de o boală.

O viață sănătoasă și echilibrată are la bază respectarea legii iubirii și legii responsabilității. În caz contrar suntem loviți de boli sau accidente care ne transmit o lecție pe care trebuie să o înțelegem și să o învățăm.

A iubi înseamnă a accepta chiar dacă nu înțelegi și chiar dacă nu ești de acord.

Astfel, fiecare afecțiune sau boală este un mesaj în sine din partea supraconștiinței noastre.

A suferi de artrită înseamnă a fi convins că ceilalți profită de tine, iar tu îi critici în interiorul tău fără a avea curajul de a-i refuza. Dacă alegi să faci o favoare cuiva, fă-o necondiționat, fără așteptări și fără dorința de a-i schimba.

Durerea de genunchi denotă inflexibilitate și încăpățânare. Orgoliul îți domină gândurile și în loc să încerci să înțelegi, forțezi schimbarea în exterior. Respectă opiniile celorlalți și ia-le în considerare ca pe un adevăr.

Durerea de dinți exprimă incapacitatea de a lua o decizie, frica de a acționa. Nu-ți fie frică, crezi în tine și asumă-ți responsabilitatea deciziei până la capăt.

Coloana vertebrală este cea care îți susține corpul. Așadar, durerea de spate îți transmite că ai preluat resonsabilitatea de a-i face fericiți pe ceilalți. Și nu reușești, ceea ce generează un stres suplimentar. Ai impresia că îți lipsește sprijinul în viață. Ține minte că ești responsabil doar pentru fericirea ta, și nu ai nevoie de niciun sprijin pentru asta. Sprijinul este necesar doar atunci când grijile sunt exagerate. O durere mai puternică în partea superioară înseamnă că este afectată partea afectivă. Iar în partea inferioară latura financiară și materială.

Febra este semnul unei furii refulate. Nu mai ține în tine atunci când ceva te deranjează. Învață să comunici eficient.

Problemele la brațe înseamnă că nu îți apreciezi valoarea și te apasă un sentiment de inefrioritate. Tinzi să îți ții ocupate brațele pentru că nu te mai mulțumesc. Pentru că nu dai viață dorințelor tale profesionale și te ocupi de altceva decât ar trebui. E cazul să faci o schimbare de carieră.

Nu putem dărui ceea ce nu avem.

Durerea de picioare reprezintă frica de a înainta, frica de viitor. Acționează în direcția dorită. Îndrăznește să faci acea schimbare care te macină.

Gâtul este calea prin care ne exprimăm. În cazul unei emoții puternice avem senzația unui nod în gât. Adică ne este greu să ne exprimăm și ne blocăm cuvintele. Durerea de gât te atenționează că ai reprimat anumite opinii sau gânduri. Supraconștiința ta îți transmite că este momentul să te exprimi. Fii sincer și mărturisește atunci când ești rănit sau jignit. Nu lăsa impresia că ești indiferent. Sufletul tău știe mai bine. Și-ți vorbește prin corp.

A te exprima înseamnă a manifesta ceea ce simți, ceea ce trăiești tu Însuți.

Incontinența urinară, în special la copii, nu exprimă numai frica față de părinți/autoritate așa cum prezic psihologii. Ci și neputința sau așteptările prea mari. Copilului îi este frică să nu dezamăgească. Astfel, el renunță la a fi natural, la a fi el însuși pentru a deveni ceea ce i se cere. Iar această schimbare îi dăunează și îi generează blocaje.

O tuse cronică va defini peroana în cauză ca o persoană sufocată de viață. Nervozitatea și presiunea fac parte din felul său de a fi. Iar o tuse trecătoare înseamnă plictiseală sau critică. Mesajul este să accepte ceea ce se întâmplă în jur și să nu mai critice.

Când cineva suferă de constipație e pentru că nu poate renunța la ideile vechi. Nu face loc pentru cele noi. Este timpul să se relaxeze și să trăiască în prezent.

Problemele la rinichi înseamnă dezamăgire și frustrare. Cei care le au cred că nimic nu le iese bine și îi critică pe cei din jur pentru că nu îi înțeleg. Corpul le transmite să devină responsabili pentru propriile sentimente și mai toleranți față de cei apropiați.

A accepta înseamnă a constata existența unui lucru. A fi de acord înseamnă a avea aceeași opinie.

Durerile de sâni sunt datorate unei atitudini autoritare, dominatoare față de cineva. E timpul să învețe să accepte că fiecare e responsabil pentru propriile acțiuni. Și nu are nici dreptul, nici puterea de a-i schimba pe ceilalți.

O afecțiune la ochi înseamnă că te deranjează ce vezi în lume. Și ai tendința de a schimba. Dar nu e treaba ta să te amesteci. Acceptă!

Iată o scurtă descriere a metafizicii, a ceea ce există dincolo de partea fizică.

Fiecare accident sau boală este un avertisment că trebuie să schimbi ceva. Odată înțeles mesajul, ești mai aproape de vindecare.

Analizează afecțiunea de care suferi și află ce mesaj îți transmite. Aplică cele de mai sus și urmărește modificările survenite.

Care este limbajul iubirii tale?

Lasă-mi datele tale de contact și-ți voi trimite testul pe email.

Nu facem spam! Citește [link]politica noastră de confidențialitate[/link] pentru mai multe informații.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin