Sari la conținut

Conversații cu Dumnezeu. Primul mesaj al Lui Dumnezeu către omenire

Probabil că ați auzit deja de seria de cărți de dezvoltare personală și spiritualitate „Conversații cu Dumnezeu” de Neale Donald Walsch. Seria cuprinde trei cărți apărute la Editura For You care înglobează mesajele lui Dumnezeu pentru omenire într-un mod diferit față de tot ceea ce știați deja despre divinitate.

Practic, autorul Neale Walsch revoluționează întreaga filosofie despre creație și creator și interpretează mesajele lui Dumnezeu la un nivel profund, dar accesibil tuturor. Prin scrierile și activitatea sa, autorul clădește o Nouă Spiritualitate menită să îndemne omenirea la regăsirea esenței și în final la întoarcerea Acasă.

Cărțile au fost traduse în 37 de limbi străine si au fost menținute în topul vânzărilor din New York Times timp de mai bine de 2 ani, ceea ce reprezintă un record pentru categoria non-ficțiune.

Cum au apărut aceste conversații cu Dumnezeu?

Neale Walsch a pierdut tot la vârsta de 49 de ani. Mai întâi sănătatea, apoi relația cu sufletul său pereche, ulterior slujba și în cele din urmă casa. Nu după mult timp, a suferit un accident de mașină în urma căruia și-a fracturat gâtul. Doctorii s-au mirat ca a supraviețuit. Iar șansele de a mai merge pe picioarele sale erau infime, aproape inexistente.

Astfel, după aproape un secol de viață, Neale Walsch s-a trezit în stradă, fără absolut nicio resursă financiară, incapabil de muncă. Dar viu. Și pe picioarele sale! A trăit pe străzi timp de 1 an de zile, plin de întrebări și frustrări chinuitoare. Mâncând din gunoaie și din mila oamenilor.

Astfel a început “adevărata sa trezire”… revelația conversațiilor cu Dumnezeu.

Primul său job a fost de part-time la un post de radio, unde nu trebuia să facă nimic decât să vorbească. Sănătatea lui era încă șubredă și niciun angajator nu era dispus să-i plătească asigurarea medicală. Însă acest post era inofensiv și i-a permis să închirieze o cameră modestă. Apoi, așezat pe canapeaua sa la mâna a doua a început a scrie pe o foaie oarecare toate răspunsurile care îi veneau în minte, dictate de o voce superioară.

A adunat zeci de foi astfel scrise și le-a trimis către publicare la patru edituri înainte de a-i fi acceptate.

Azi, Neale Donald Walsch este scriitor, speaker motivațional, regizor, scenarist. Are 78 de ani și trăiește în SUA alături de soția sa. A scris 29 de cărți și transmite mesajele lui Dumnezeu în toată lumea.

M-ați înțeles complet greșit!

Acesta este primul mesaj al lui Dumnezeu către omenire. M-ați înțeles complet greșit, căci Eu nu pedepsec, Eu nu asupresc, Eu nu vă condamn. Eu vă iubesc, v-am creat ființe perfecte și libere și nu aș putea să vă doresc niciodată răul. Am creat o lume perfectă pentru voi, ca voi să trăiți liniștiți și să aveți toate resursele de care aveți nevoie pentru a fi ceea ce sunteți cu adevărat.

Eu am creat doar binele, adevărul și frumos.

Eu nu am creat răul și nici Iadul. Voi ați divizat tot ceea ce eu v-am oferit pentru a vă fi mai simplu să alegeți. Voi ați creat dihotomiile de bine-rău, aproape-departe, lumină-întuneric. Nu Eu.

Eu sunt Iubirea.

M-ați înțeles complet greșit dacă voi considerați că eu am așteptări de la voi. Eu sunt Iubirea. Ceea ce înseamnă că nu vă condiționez în niciun fel. Eu nu vă cer nimic și nu vreau nimic de la voi. Eu sunt Totul și voi faceți parte din mine. Ceea ce înseamnă că și voi sunteți fiinte complete, nicidecum incomplete. Că aveți resurse nelimitate pentru a vă întregi și controlul total a ceea ce vreți să deveniți.

Eu sunt Perfecțiunea.

Dacă Eu sunt Perfecțiunea si voi sunteți creațiile mele, atunci sunteți creații perfecte exact așa cum sunteți. Eu nu v-am trimis suferința și nici nu v-am privat de libertate. V-am oferit controlul asupra propriei vieți prin deciziile pe care le luați. Tot ceea ce vi se întâmplă este o consecință a deciziilor voastre și nicidecum pedeapsă din partea mea pentru nesupunerea voastră. Eu nu vreau să-mi fiți supuși, căci nu v-am creat din nevoie, ci din Iubire. Voi sunteți Iubire ca și Mine, prin urmare menirea voastră este Desăvârșirea.

Viața este o experiență de transformare și de devenire. Căci eu nu vreau ca voi să pieriți, ci să vă întoarceți înapoi Acasă, la esența ființei voastre.

Eu nu sunt aici și voi acolo, noi trăim cu toții împreună.

M-ați înțeles greșit dacă voi credeți că Eu trăiesc în Rai și voi într-o lume plină de durere. Viața este un paradis în sine, pe care eu am aprovizionat-o cu tot ce aveți nevoie pentru împlinirea voastră. Viața însăși este un Paradis, iar eu sunt lângă voi, pretutindeni. Eu nu sunt aici, și voi acolo, noi trăim cu toții împreună. Căci dacă voi sunteți din mine, înseamnă că eu sunt în voi. Așadar Eu sunt întotdeauna cu voi, iar între noi nu există nicio distanță.

În loc de concluzie…

Pentru o aprofundare completă a acestui mesaj revoluționar, recomand Mesajul lui Dumnezeu către lume de Neale Donald Walsch. Probabil că va părea inițial un mesaj dureros, greu de acceptat, în condițiile în care mulți dintre noi trăiesc cu frică de Dumnezeu și nu cu dragoste față de El. Dar până la urmă avem cu toții putința de autoeducare și informare. Iar educația prin lectură nu va face rău niciodată. Așadar,

citiți, iubiți, trăiți!

Alte cărți de Neale Donald Walsch

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin