Sari la conținut

Scrisori către copilul din tine – un ghid de grădinărit interior pentru fiecare dintre noi

Scrisori către copilul din tine – ghid zilnic de grădinărit interior de Roxana Postolache este o carte plină de iubire și învățăminte. Mai mult decât atât, un ghid de educare și trezire a copilului din interiorul fiecărui cititor. Scris sub forma unui jurnal, autoarea reușește să pătrundă cu blândețe nu numai în mintea, dar și în sufletul cititorului.

Cartea face parte din categoria Dezvoltare Personală și vine în întâmpinarea tuturor celor care doresc să învețe să trăiască fiecare zi într-un mod conștient, indiferent de vârstă, educație sau interese.

Spre deosebire de cărțile clasice de dezoltare personală, Scrisori către copilul din tine prezintă un limbaj cald, accesibil oricui, fără nicio tendință de a influența. Scriitura curge lin, cu lecții subtile pentru fiecare zi, iar fiecare pagină invită la meditație și trăire autentică.

Câteva cuvinte despre autoare…

Roxana Postolache este psihoterapeut în domeniul psihosexologiei, al terapiei transgeneraționale și al terapiilor alternative. Susține în mod constant ateliere de lucru, prelegeri și emisiuni radio. Este soție și mamă a trei fete. Și autoarea acestei cărți de dezoltare personală apărută la Editura Sper în 2022, carte care va fi continuată în alte trei volume.

Autoarea are o sensibilitate aparte care atrage, cucerește și farmecă totodată. Fiecare pagină a cărții începe cu apelativul “Draga mea fiică” care denotă inocență, iubire, grijă, instruire. Practic, fiecare dintre cititoare este considerată fiică a vieții, a lumii, a universului.

Am simțit căldura autoarei încă din primele rânduri, iar cu fiecare pagină am învățat ceva nou. Întreaga informație este transmisă cu atâta grijă, încât te face să te simți într-adevăr ca o fiică.

Ce conține cartea…

Veți găsi metode practice de dezoltare personală, exerciții pentru voie bună și echilibru interior, semnificații pentru diverse emoții, încurajări pentru provocările vieții, îndemnuri la fericire și iertare și multe alte informații care vă vor surâde și vă vor umple de energie pozitivă.

Mi-a rămas în minte în mod special ideea manualului de instrucțiuni. Avem cu toții un manual de instrucțiuni după care funcționăm. Iar în momentul în care ne identificăm tiparele, programele înregistrate în subconștient, emoțiile, nevoile și obiceiurile, atunci pășim cu mai multă încredere în lume.

Cu adevărat un ghid care ne poate ajuta să facem schimbarea pe care ne-o dorim. Un ghid de grădinărit interior care să ne curețe rănile și care să ne ajute să implementăm în obiceiurile noastre de zi cu zi recunoștința, iubirea și bucuria de a trăi. O puteți găsi aici sau la editura Sper.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin