Sari la conținut

Cum te ajută gadgeturile să evoluezi atât personal, cât și profesional. Utilitate și rezultate

Cunoașterea înseamnă putere, afirma Ralph Waldo Emerson. Astăzi, acesta este un adevăr de necontestat. Nu există descriere mai clară a ceea ce a devenit lumea modernă. Cu toate resursele puse la dispoziție, cu libertatea de informare și cu un acces facil către aproape toate domeniile necesare pentru a evolua.

De ce avem nevoie de gadgeturi?

Lumea este ca un vas. Iar fiecare dintre noi are rolul de căpitan care controlează direcția. Însă ceea ce susține cu adevărat vasul pe apă este motorul. Iar motorul este nimeni altul decât Internetul sau mai clar zis, motorul Google. Aproape că nu există scuză pentru neștiință sau ignoranță. Căci pe internet se găsesc raspunsuri pentru întrebări din toate domeniile.

Sursă – pinterest.com

Chiar și cei care evită cititul cărților pot deveni autocunoscători. Datorită gadgeturilor pe care le au la îndemână. Fie că vorbim de telefon, laptop sau tabletă, toată lumea are acces la Internet prin aceste dispozitive utile și practice. Iar la QuickMobile se găsesc modele în funcție de preferințele și necesitățile fiecăruia.

Mai mult decât atât, astăzi e mult mai ușor să-ti urmezi obiectivele de viitor, pasiunile și nevoile. Avem toate resursele la îndemână să căpătăm job-ul visat, să dezvoltăm o carieră stând acasă cu copiii, să ne perfecționăm într-un domeniu nou prin cursuri online, să învățăm o limbă străină și să urmăm o pasiune mult visată. Toate acestea sunt posibile datorită gadgeturilor și internetului.

Sigur, nu putem ignora teoria factorilor duali, conform căruia toți factorii pot determina atât satisfacții, cât și insatisfacții. Așa cum cercetările lui Marie Curie asupra radioactivității salvează lumea, în același timp, folosită în scopuri nocive, o distrug. Așa și tehnologia folosită în exces sau în scopuri mai puțin folositoare dăunează relațiilor sociale și evoluției spirituale.

Mai exact, cum ne putem folosi de progresul tehnologic pentru a evolua personal și profesional?

Azi avem posibilitatea să facem exact ce ne dorim oriunde am fi. Mamă de 2 copii, în ultimii șase ani, am dezvoltat o carieră de Trainer în recrutare în sistem remote și de Consilier pentru dezvoltare personală cu ajutorul unor gadgeturi performante care m-au ajutat să-mi eficientizez munca. Mai exact de un laptop portabil, de un telefon mobil și de căști care să aplaneze zgomotul exterior.

Să fii mamă nu mai este un impediment în atingerea obiectivelor profesionale. Așa cum nici a fi o femeie de succes nu mai poate fi un motiv pentru a nu mai face copii. Orice ai alege, rămâne o simplă alegere sau o prioritate personală, și nicidecum un sacrificiu.

Pandemia din ultima perioadă a încurajat de asemenea folosirea intensă a gadgeturilor, fie că vorbim de școală online, de un job remote sau de activități pentru timpul liber. În cazul în care ești în căutarea unor dispozitive noi, pe QuickMobile sunt reduceri care includ laptopuri cu cameră HD pentru conferințe video, tablete cu baterie rezistentă pentru activități școlare sau telefoane mobile moderne.

Totodată poți găsi produse smart home, precum camere de monitorizare pentru a-i supraveghea pe cei mici atunci când lucrezi la calculator. Sau routere și servere cu performanță ridicată pentru o conexiune fără întreruperi. Căci știm cu toții cât de important e să ne înțelegem cu ceilalți și să avem un discurs cursiv, fără blocaje derutante, nu-i așa?

Iar gama variată de ebook-uri este extrem de utilă pentru iubitorii de lectură. Dacă preferi cărțile în format fizic, așa cum prefer eu, atunci te poți lipsi de acest gadget fără probleme, însă totodată e bine de reținut avantajele pe care le prezintă. Comoditatea lecturii oriunde ai fi, fără să cari după tine sacoșa de cărți, titlurile variate aflate deja în memoria dispozitivului, posibilitatea de a răsfoi cărțile preferate chiar și noaptea fără a-i deranja pe ceilalți.

Personal, eu prefer tableta. Fie că e vorba de redactare articole, consiliere live, interviuri de recrutare sau lectură, tableta îmi oferă posibilitatea de a-mi îndeplini taskurile zilnice oriunde aș fi. În plus, îmi permite să-mi iau pasiunile cu mine în vacanță. Pot să mă relaxez fără a renunța la ceea ce îmi place. Și pot continua să învăț, să ajut oamenii și să evoluez folosind tehnologia modernă în mod constructiv.

De aceea plănuiesc să achiziționez tableta Amazon Fire HD 10 (2019) 32GB Alb cu touchscreen și display de 10.1 inch. Are o baterie rezistentă, de până la 12 ore de lectură, navigare pe internet sau vizionare de videoclipuri educative. De asemenea, prezintă comenzi vocale care-mi permit să fiu multitasking. Cu siguranță această tabletă mă va ajuta să îmbin utilul cu plăcutul și să-mi împart responsabilitățile si plăcerile în mod egal.

Rezultatele folosirii gadgeturilor atât la nivel material, cât și emoțional

Un alt avantaj al gadgeturilor este folosirea lor în scop financiar, ca sursă de venit. Există astăzi multiple posibilități de joburi pe internet care nu s-ar putea desfășura fără folosirea unui dispozitiv electronic. Joburi ca editor, redactor, grafician, Influencer și multe altele din categoria Marketing Digital.

Cu un telefon mobil, poți oricând promova un produs sau un serviciu printr-o postare, prin distribuire sau chiar prin afiliere. Atunci când ești destul de activ în canalele social media, poți câștiga bani ca Afiliat la fiecare comandă finalizată de urmăritorii tăi. Ca afiliat la QuickMobile poți folosi câștigul pentru achiziții personale sau poți încasa banii direct.

Până la urmă cine nu folosește un dispozitiv mobil în ziua de azi? De fapt, datele statistice din martie 2021 arată că 97% dintre români folosesc un smartphone. Iar 60% dintre deținătorii de telefoane mobile își schimbă telefonul actual înainte să împlinească doi ani. Așadar, e simplu să îți mărești veniturile prin afiliere.

Iar un venit în plus are consecințe fructuoase asupra stimei de sine și asupra nevoii de validare. Căci nevoile financiare nu sunt doar nevoi materiale, ci au un rol fundamental și în împlinirea nevoilor umane, precum nevoia de competență, nevoia de autonomie și nevoia de validare. Rezultatele financiare reprezintă o confirmare a calităților personale și o identificare a aptitudinilor profesionale.

Așadar, folosite cu înțelepciune, gadgeturile pot fi o resursă importană în evoluția noastră ca indivizi. O cale de cunoaștere, de învățare și de ce nu, de supraviețuire într-o lume în continuă schimbare.

Tu ce gadget folosești pentru a evolua?

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin