Sari la conținut

Lichidări de stoc și oferte promoționale

Te-ai săturat de prea multe email-uri și notificări de la editurile online? Nu ai timp să intri pe site-urile de cărți pentru a descoperi ofertele promoționale? Ești în căutare de lichidări de stoc și nu știi de unde să începi?

Ce-ar fi să ai toate aceste informații într-un singur email? Ei bine, dacă răspunsul este afirmativ la întrebările de mai sus, atunci acest email îți va fi cu adevărat pe plac.

Pentru că timpul este important și bugetul limitat, am restrâns toate informațtiile legate de lichidări de stoc și oferte promoționale la cărți într-un singur articol, chiar aici.

Libris prezintă lichidări de stoc cu reduceri de până la 86% la cărți pentru copii, la cărți science fiction, manuale școlare și multe alte titluri interesante.

Cărturești are prețuri reduse la sute de produse din colecția de carte, papetărie, obiecte de decor interior, jucării, accesorii fun şi nu numai. Reducerile sunt valabile exclusiv online, în limita stocului disponibil.

Editura Litera oferă 60% discount la cărți din categoria Bestseller precum:

  1. Pământ american de Jeanine Cummins la 19.96 de lei (49.90 lei)
  2. Dincolo de stele de Kristin Hannah la 17.96 de lei (44.90 lei)
  3. Poate ar fi bine să discuți cu cineva de Lori Gottlieb la 17.96 de lei (44.90 lei)

Discountul are loc doar azi, așa că nu mai sta pe gânduri și comandă chiar acum.

Iar Elefant.ro oferă reducere de 50% la cărți din toate categoriile cu un cod voucher denumit BOOKS50. Imaginează-ți câte cărți poți achiziționa în plus dacă plătești pentru fiecare doar jumătate din preț. Sună ispititor, nu-i așa?

În concluzie, nu lăsa pe mâine ce poți lua chiar azi cu reducere de 50% pe elefant.ro, sau cu reducere de 60% pe site-ul Litera. Profită de ofertele promoționale cât mai repede, stocurile sunt limitate.

Însă nu uita nici de lichidările de stoc de pe Cărturești sau Libris. Prețurile sunt incredibil de mici. Aruncă o privire și convinge-te!

Fericire, ai grija de noi! Marian Ralea

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin