Sari la conținut

Profită de reduceri și primește o carte cadou

Weekend-ul este întotdeauna prilej de bucurie, de relaxare, dar mai ales de lectură. Dacă nu ai avut timp săptămâna aceasta să te bucuri de cărțile tale preferate, te invit să le termini de îndată, pentru că tot felul de reduceri palpitante bat la ușă.

Vrei să știi unde poți găsi cele mai mici prețuri la cărți weekend-ul acesta? Stai pe aproape și vei economisi mai mult de jumătate din bugetul pentru cărți, dar mai ales vei avea parte de cele mai frumoase zile de poveste. Pentru că este timpul să îți îmbogățești colecția de lecturi.

Astăzi, Editura Litera oferă reduceri de până la 65% reducere plus o carte cadou prin campania Casual Friday Books. Pe o singură voce de Susanna Tamaro o veți primi CADOU la orice comandă de minim 50 de lei.

Susanna Tamaro este autoarea bestsellerului Mergi unde te poartă inima, iar în Pe o singură voce vorbește despre traumele unei copilării nefericite, angoasele trecutului care sălășluiesc în noi, uneori nici de noi știute, și despre relevarea adevărului.

Iată câteva recomandări:

Iar în perioada 10-11 octombrie, sâmbătă și duminică, va avea loc campania Citește și joacă-te alături de eroii tai preferati! prin care sunt oferite reduceri de 50% la cărțile pentru copii cu licență (din colecțiile Disney, Patrula Cățelușilor, Masha și Ursul și My Little Pony).

În plus, dacă vei comanda cărți pentru copii primești și 40% reducere la orice altă carte de pe site.

Ce zici, te-am motivat să termini ce citești acum pentru a te înnoi cu alte cărți? Și nu uita, nu numai tu vei avea clipe de relaxare, dar și copilul tău prin achiziționarea cărților cu personajele lui preferate.

Profită de reduceri, mergi pe site și adaugă în coș chiar acum.

Cărțile sunt felul oamenilor de a avea aripi ca îngerii. Andrei Pleșu

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Upss..cosul tau e golHai in magazin